Více informací
Zdraví

Jak prodloužit milování aneb jak vydržet v posteli


Klíčová slova
postel, milování
Jak prodloužit milování aneb jak vydržet v posteli Minutu, dvě a dost! Dá se s tím něco udělat? Ano, víme jak na to. Nejdůležitější je chtít vydržet a samozřejmě nácvik. Pojďme se podívat, co je třeba.
 
Rychlý konec
Víte o tom, že více než 45% muží má orgasmus do dvou minut? Dámy, které by se rády milovaly déle a vychutnávaly si soulož několik desítek minut, máme tu řešení.
Jedno z řešení se nabízí úplně samo. Jde o jakýsi jízdní řád, kdy se nejprve muž důkladně, jemně a mile věnuje ženě, která má přednostní péči. Muž se ke svému orgasmu dopracuje až později. Tedy doslova poté, co dozní poslední vzdech milované.
 
Sehraný pár
Pokud to není nic pro vás a chtěli byste k vyvrcholení dojít společně, měla by chápající žena pomoci svému bezradnému muži, aby vydržel déle. Doporučuji mimo jiné i literaturu O sexualitě a partnerských vztazích, kde se dozvíte, jak je nutné soužití obou partnerů.
Nepřehlížejte fakt, že oba sexuální partneři tvoří funkční celek. Vždy je proto třeba uvážit, zda se na nesouladu více podílí muž svou rychlou ejakulací, nebo spíše žena svou sníženou sexuální reaktivitou.
Ať už  je to u vás jakkoliv, mějte na paměti, že ve dvou se to lépe táhne a snaha obou rovná se lepší úspěch.
 
Trénink
V první řadě je nutné omezit alkohol a celkově se mu tak trochu vyhýbat. Jedna nebo dvě skleničky náladu uvolní, ale větší množství způsobuje opak. Penis může úplně zvadnout a ať děláte, co děláte, poslouchat vás nebude. O tom, že nějaká ta sklenička navíc způsobuje i ospalost, netřepa upozorňovat.
 

Vytrvalost a výdrž
U sexuální vytrvalosti je to jako u maratonu. Pánové si musí umět rozložit síly a udržovat tempo. V případě penisu se jedná sice o erekci, ale zadržování vzrušení pod bodem, od kterého již není návratu.
Odborníci naopak radí ženám metodu stisku dvěma prsty v oblasti uzdičky na žaludu penisu. Pozor, pro někoho to může být až bolestivé.
Mezi tzv. rychlou pomoc patří dle amerického urologa Jamese H. Semanse, vydráždění penisu na stupeň těsně před ejakulací (rukou i třeba ústy), ovšem nenechá se samovolně řádit. Aktivnější partner přejde na přerušovanou stimulaci (morseovku) - chvíli v klidu, pak opět lehce rozněžnit.
 
Doteky
Úplnou samozřejmostí je prolínání sexu s líbáním, masírováním, společná masturbace nebo použití erotických pomůcek. Tohle dokáží být příjemnosti, které na několik hodin zachovají intimní atmosféru.
Při sexuálním maratonu, který nebývá příliš často, doporučuji použít kvalitní mazivo, aby byl dlouhotrvající sex příjemný. À propos, odborná literatura praví, že nejdelší sex na světě trval 15 hodin.
A jak dlouho jste se milovali vy? Máte nějaký rekord?

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: