Více informací
Bydlení

​Koupelna – obklady do koupelny


Klíčová slova
koupelna, obklady, dlažba
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní obklady. Obklady do koupelny jsou nepostradatelným prvkem každé moderní koupelny, protože dotvářejí celkový vzhled interiéru. Zařiďte si koupelnu přesně podle vašich představ a vyberte si ty správné obklady nejen podle materiálu, ale zaměřte se také na barevné provedení.
 
Obklady
Vhodně zvolená barva a typ obkladů do koupelny dodají interiéru jedinečný charakter. Správná volba barvy může celou místnost opticky zvětšit a nebo zútulnit. Obklady do koupelny vybírejte pouze z kvalitních materiálů. Chcete přece, aby vám sloužily nějaký ten pátek. Obklady by neměly být savé a naopak by se měly snadno se udržovat.
Zaměřte se při výběru nejen na praktičnost, ale také design.
 
Nákup přes internet
Výhodnou nákupu na specializovaných internetových stránkách je bezesporu klid při výběru. Obklady si tak můžete z pohodlí domova vybírat tak dlouho, jak uznáte za vhodné.
Nemusíte trávit čas v obchodě, mačkat se mezi lidmi, být nikým rušen a navíc se ani nemusíte stresovat otevírací dobou. Při správně zvolených obkladech bude vaše koupelna na obdiv nejen vám, ale například i návštěvám. Kvalitně provedená koupelna se pak díky obkladům do koupelny stane rájem odpočinku a relaxace po náročném dni.


 
Originální koupelna
Při výběru barev do koupelen nemusíte vždy volit pouze jednu barvu. Krásně vypadají i obklady v několika barevných odstínech, které k sobě ladí a vy tak můžete vytvořit perfektní kombinaci barev podle svého vkusu.
Řada kolekcí obkladů do koupelny je obohacena o tzv. listely, které jsou úžasným dekorativním doplňkem do každé domácnosti.
 
Barevné koupelny
Promýšlejte nejen nad barvou, ale i velikostí obkladů. Současným trendem v obkladech je jednoznačně orientace na přírodní materiály – imitace dřeva, kamene či betonu. Tomu odpovídají i  barvy: béžová, hnědá nebo šedá, případně doplněné drobným kontrastním prvkem v podobě módních proužků nebo imitace mozaiky, která snad nikdy nevyjde z módy. Ke koupelnám také odjakživa patří barvy vody: zelená nebo modrá.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: