Více informací
Zdraví

Doplňky stravy – postarejte se o vaše tělo


Doplňky stravy – postarejte se o vaše tělo I zcela zdravému člověku pomůže užívání doplňků zaplnit trhliny ve výživě. V dnešní uspěchané době je mnohdy nemožné, jíst denně správně vyváženou stravu, proto existuje celá řada vitamínů, minerálů a doplňků stravy, které pomáhají předcházet neduhům a řešit velké množství potíží. Cítíte se často unavení nebo bez energie? Pravděpodobně vám chybí důležité vitamíny a minerální látky. Doplňky stravy výrobce Naturvita jsou pro vás to pravé, postarají se o doplnění těchto nezbytných látek ve vašem těle. Ideální formou doplňků stravy jsou tabletky, které obsahují speciální výživy. Pokud je budete pravidelně užívat, během pár měsíců se vám opět navrátí zdravá barva a budete se cítit mnohem lépe.


 
Chrom combi
Bohatým zdrojem chromu jsou ořechy, med, pivovarské kvasnice, citrusové plody, fazole, rajčata a např. i brokolice. Naopak chudé na chrom jsou ryby a výrobky z bílé mouky. Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Chrom combi obsahuje navíc vitamín B6 a zinek, čímž společně přispívají k normální funkci imunitního systému. Stačí jedna tableta denně, kterou přispějete k normální psychické pohodě a mimo to snížíte míru únavy a vyčerpání. Na to, že tělu chybí chrom, nás mohou upozornit častější bolesti hlavy, pocity nevolnosti, zvýšená podrážděnost, pokles výkonnosti, únava, neklid a v nejhorším případě i depresivní nálady. Chrom combi výhodně nakoupíte online v Gigalékárně. 
 
Kyselina listová forte
V období před otěhotněním i během těhotenství má klíčovou úlohu právě kyselina listová. Nejen že je nezbytná pro dělení buněk, ale také přispívá ke správnému růstu plodu. Kyselina listová forte patří mezi vitamíny ze skupiny B. Společně s vitamínem B12 se podílí na tvorbě DNA, tvorbě krve a růstových procesech, k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Kyselina listová forte má doporučené dávkování 1 tableta denně, v době těhotenství nebo kojení se doporučují 2 tablety denně.
Kyselina listová super navíc obsahuje vitamín B1, B2, B3, B5, B6 a B12. Doporučené dávkování u dospělých lidí jsou 1-2 tablety denně, těhotné a kojící ženy 2 tablety za den, děti od 7 do 16 let 1 tabletu za 2 dny. V Gigalékárně máte Kyselinu listovou Super 60 tablet skladem. Pořiďte si i vy tento účinný doplněk stravy. 

Vinum
Tento doplněk stravy doporučuji všem, kteří chtějí podpořit správnou funkci cévního systému, pomáhá udržovat propustnost a elasticitu cévních stěn. Vinum zvýrazňuje účinek neutrální formy vitamínu C, jenž přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá také k normální tvorbě kolagenu, chrupavek, kostí, dásní, zubů a k ochraně buněk před oxidačním stresem. Stačí užívat jednu tabletu denně.
Online Gigalékárná vám přináší široký sortiment léčiv, léčebné kosmetiky, zdravotnického materiálu, prostředků a potravinových doplňků za rozumnou cenu. I Vinum je v této internetové lékárně za výhodnou cenu.


 
Výhodou všech těchto doplňků stravy je jejich balení, po 30 až 60 tabletách. Pravidelným užíváním pocítíte výsledky už po třech týdnech užívání. Potěší vás nejen balení, ale také přijatelná cena. Všechny tyto doplňky stravy a celou řadu dalších zakoupíte na gigalekarna.cz. Výrobce Naturvita ví, co je pro vás a vaše zdraví to nejlepší.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: