Více informací
Zdraví

Kotvičník: drobná bylinka, která vrátí výkonnost každému muži, ale i ženě


Kotvičník: drobná bylinka, která vrátí výkonnost každému muži, ale i ženě Jak známo, muži jsou nejen sexuálně nejvýkonnější v období okolo 20 let, kdy kulminuje jejich hladina testosteronu. Ten může jak za růst svalů, tak za potenci a sexuální zdraví. Po tomto věku již hladina tohoto hormonu začíná klesat. Především starší muži pak trpí jeho nedostatkem, který se projevuje měnícím se poměrem tuků a svalů v těle, ale také nižší výkonností ve všech oblastech života. U některých pánů může být klesající hladina testosteronu spojena také s nižší plodností. V určitém období života muže tedy nastává čas na využití přírodních doplňků stravy, které přirozenou cestou hladinu testosteronu zregulují a navodí organismu opět pocit dostatku energie a pohody.
 
Kotvičník zemní navrátí sílu i vitalitu
Celá řada vědeckých studií prokázala, že účinky kotvičníku zemního, drobné léčivky pocházející z Číny a Japonska, pomáhají pánům s přirozenou harmonizací úrovně testosteronu a estrogenu v organismu. Díky tomu eliminují látky obsažené v kotvičníku negativní důsledky mužského přechodu v podobě ztráty libida, síly a výkonnosti ve všech oblastech. Starší musí užívající pravidelně kotvičník nemají potíže s náhlým přibýváním na váze ani ztrátou potence. Právě kotvičník je v mnoha případech příčinou toho, proč se některým pánům daří počít i v pozdějším věku. Tato bylinka ale pomáhá nejen mužům, ale také ženám, které v období přechodu trpí snižováním hladiny folikostimulačního hormonu estradiolu, v jehož důsledku dochází ke známým návalům horka, pocitu tlaku v oblasti malé pánve a dalším. Kotvičník hladinu tohoto hormonu přirozeně reguluje a tím i dámám pomáhá projít bez ztráty kytičky tímto nelehkým obdobím.
 
Ke kotvičníku přidejte guaranu a nic vás nezastaví
Dostatek energie pro zvládání každodenního kolotoče, ale i podzimních depresí, přinese nejen mužům a ženám v přechodu další bylinka, kterou je jihoamerická guarana pocházející přímo z amazonského pralesa. Ta obsahuje látku guaranin, která se svými účinky podobá kofeinu, působí ale mnohem dlouhodoběji. Zatímco účinky kofeinu odezní po několika minutách, guaranin dokáže podporovat výdrž a vitalitu dlouhé hodiny. Guaranu i kotvičník si můžete pořídit v praktických kapslích, které stačí pouze polknout a zapít vodou, anebo v podobě prášku, který přisypete do ranní kaše či odpoledního müsli.




Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: