Více informací
Zdraví

​Podzim bez nemoci




A je to tady! Léto skončilo a podzim už se pomalu vkrádá do našich životů. Co to znamená? Studené, sychravé, větrné počasí, déšť a samozřejmě i neuvěřitelná spousta bacilů. Pokud vaše imunita není ve formě, často trpíte na nachlazení, je na čase začít s prevencí. Víme, jak se bránit přívalu podzimních nemocí a společně se s vámi o to podělíme.
 
Babiččiny bylinky
Naše babičky a prababičky místo léků sáhly po bylinkách, jenže v dnešní uspěchané době máme velice málo na sběr nebo dokonce svou zahrádku, kde ony bylinky můžeme pěstovat. Dnes se tyto mocné bylinky zkrátka v domácnostech již příliš neobjevují.
 
Doplněk stravy
Existuje tu řešení, významný doplněk v období, kdy je více tmy, který podporuje mimo jiné zdraví kostí a zubů. Vitamín D3 400 I.U je doplněk stravy, který obsahuje 10 mikrogramů účinné látky v jedné tabletě. Udržuje normální funkci imunitního systému a ovlivňuje vstřebávání vápníku a fosforu. Stačí jedna tableta denně a pozitivní efekt se brzy dostaví. Jak víte, nemocí je víc než dost, proto je důležité, že jeden z nosných principů účinku vitamínu D tkví v tom, že podporuje tvorbu přirozených látek, zvaných cytokiny, které vykazují silné protizánětlivé účinky. Takový vitamín potřebuje každý z nás.
 


Zdroj vitamínu D
Ideálním způsobem, jak doplnit do těla vitamín D, je pravidelné opalování a to dokonce ne jen na slunci, ale také např. v bezpečných soláriích. Další způsob, jak během zimního období dostat do těla tento vitamín, je pomocí použití doplňku stravy s obsahem vitamínu D. Máte chuť se na chladné podzimní a zimní období připravit, nakupte na e-shopu Gigalékárna.cz. 
 
Chřipka a nachlazení
Další důležitý vitamín, který příznivě působí proti chřipce a nachlazení je vitamín C. Doplněk stravy Extra C 500 se postupně uvolňuje do těla, po dobu 8 hodin. Je známo, že vitamín C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Ideální na podzimní a zimní dny. Rovněž přispívá k normální tvorbě kolagenu, pro normální funkci krevních cév, chrupavek, kostí, dásní, zubů a kůže. Budete se možná divit, ale přispívá také k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Stejně jako u vitamínu D3 400 I. U, tak i u vitamínu Extra C 500 je doporučována 1 kapsle denně.
 
Budete zdraví
Chcete-li se vyhnout únavě, stresu, zvýšené teplotě, rýmě a ucpanému nosu, bolesti hlavy a kloubů, jistě byste si měli udělat zásobu výše uvedených doplňků. Právě podzimní období nutí nás organismus vyrovnat se s náhlými změnami teplot. Zařaďte do vašich jídelníčků dostatek ovoce a zeleniny, celozrnných obilovin, zakysaných mléčných výrobků, mořských ryb a vitamínů C a D.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


VTC nabízí široký výběr pomůcek pro tvořivé ručičky VTC a.s. je největší velkoobchod s kvalitní českou a evropskou textilní galanterií.... více ...
S jakými ptáky se na jaře setkáte v zahradě nejčastěji Kdy začíná jaro? Oficiálně prvním jarním dnem, který je určen astronomickým... více ...
Vyhněte se běžným chybám při výměně zámků a zabezpečte svůj domov proti nezvaným návštěvníkům. Věděli jste, že něco tak zdánlivě jednoduchého jako výměna zámků může mít... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: