Více informací
Zdraví

​Doplňky stravy - vlasy, nehty, kůže


​Doplňky stravy - vlasy, nehty, kůže
Pokožka každého z nás je jiná. Opaluje se jinou rychlostí, každý máme jiný pigment, znaménka, apod. Pleť je jakýmsi zrcadlem našeho zdraví. Na stavu pokožky má vliv celá řada různých faktorů – geny, životospráva, péče o pleť a mnoho dalších. Doporučuji vám pravidelnou péči o pokožku a také přísun vitamínů a minerálů, které dokáží divy.
 
Léto a horké dny
Jistě jste si všimli, že pokožka reaguje různě na teplé a slunné počasí. Někdo krásně zhnědne, naopak existují i ti, kteří mají velice citlivou pokožku a při opálení spíše zčervenají. Chráníte svou pokožku důkladně? Používáte správné krémy s ochranným faktorem? A jak se stavíte k vitaminům a doplňkům stravy?
Každý pobyt na slunci bez užití UV filtru zvyšuje riziko rakoviny kůže a také má za následek její stárnutí. Mezi 11 – 15 hod jsou slunečné paprsky nejsilnější, proto se doporučuje v tuto dobu spíše vyvarovat pobytu na slunci. Nezapomínejte na natírání krémem a to i několikrát denně.
 
Doplňky stravy
Jak již bylo zmíněno, chránit a vyživovat pokožku můžete různými doplňky stravy. Znáte Biosil Plus s obsahem biotinu (vitamín H), kyseliny pantothenové, zinku a oxidu křemičitého?
Vitamín H, známý pod označením biotin, koenzym R nebo vitamínem B7, je ve vodě rozpustný vitamín, který je v našem těle velice důležitý. Nejen že udržuje normální stav pokožky, ale také udržuje normální stav vlasů, sliznic, normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti apod.
Zinek má v těle také celou řadu funkcí, mezi které patří např. udržení normálního stavu kostí, pokožky, vlasů, nehtů, zraku apod.
 
Výživa nehtů
Říká se, že vlasy, nehty a zuby jsou vizitkou každého z nás. Už na první pohled o nás mnohé prozradí. Pěstěné ruce už nejsou výsadou pouze žen. Starejte se o ně nejen správným střiháním a upravováním, ale také pravidelnou výživou. Nehty je vhodné zkracovat a tvarovat pilníčkem a zkrášlit je můžete pomocí celé řady různých barevných laků. Chcete-li, aby byly dostatečně pevné, nelámaly se a byly dostatečně vyživené, vyzkoušejte doplněk stravy Biosil Plus.

Biosil Plus
Stačí jedna tableta denně a účinné složky začnou ihned pracovat k udržování svěží kůže a vlasů, podporuje jejich výživu a regeneraci. Pomáhají zpomalovat stárnutí, tvorbu vrásek a usměrňovat různé metabolické procesy.
Už po prvním měsíci užívání uvidíte změnu. A co vás k tomu všemu ještě zajisté potěší? Tento doplněk stravy mohou užívat i těhotné a kojící ženy. A co se týká ceny? Ta je víc než příjemná. Biosil Plus si můžete zakoupit např. na e-shopu Gigalékárna.cz.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: