Více informací
Zdraví

Čajovna Praha


Klíčová slova
čaj, čajovna, pití, zdraví, relax
Čajovna Praha

Mnoho lidí jednoduše miluje čaj a vyhledává čajovny, kde se nachází čerstvé čaje z celého světa, jež se vyplatí ochutnat.
Čajovna Praha je jedním z takových míst, kde kromě čajových specialit mají široký výběr prémiových tabáků. Avšak ani milovníci zlatavého moku nemusejí truchlit, protože v nabídce jsou i české pivní speciály. Po pivařích pak přijdou na řadu i vinaři, kteří mohou ochutnat lokální víno vyrobené jen z těch nejlepších hroznů. 

Knihy a deskové hry k zapůjčení zdarma
Čajovna se nachází v centru kousek od metra Nám. Míru a tram. Jana Masaryka a návštěvníky uchvacuje místní ambientní prostředí. Kromě ambientního prostředí všichni oceňují sezení v pohodlných křeslech, které doplňuje odpočinková hudba, jež dotváří pěknou atmosféru čajovny. Lidé se často připojují k internetu přes své chytré telefony a v čajovně to vyžadují, jelikož tam tráví hodně času, takže je k dispozici kvalitní wifi zdarma. Domácí mazlíčci vítáni – to je další velmi příjemná zpráva, a proto si můžete vzít své chlupáče s sebou. Otevírací doba dlouho do noci a knihy a deskové hry k zapůjčení zdarma – to je vynikající kombinace, protože si můžete s partou přátel vyzkoušet některou ze zajímavých deskových her a nemusíte končit brzy. V případě zájmu pak existuje možnost přednášek, firemních akcí. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: