Více informací
Zdraví

Jak zhubnou bez cvičení? Stimulace bodů na těle pomáhá.


Klíčová slova
hubnutí, zdravotní technika, metabolismus, dieta
Jak zhubnou bez cvičení? Stimulace bodů na těle pomáhá. Snadná bodová masáž je nejlepší zdravotní technika, která pomáhá mnoha lidem od zdravotních problémů. Stimulace bodů na těle je využívaná již tisíce let. Jednoduše řečeno, každý tělesný orgán je energetickými kanály přímo spojen s jistými body na těle, v případě jejich masáže a stimulace tak zlepšíte funkci některého z vnitřního orgánu. K tomu, abyste zhubnuli musíte najít odpovídající bod a pravidelně provádět jeho masáž

Zhubněte snadnou masáží
Chcete znát, jaké body vám pomohou zlepšit funkci trávicích orgánů, sníží pocit hladu a chuti, zaženou chuť na sladké apod.? Jdeme na to.

Masáž ušního boltce. Stačí tři minuty cca dvakrát denně. Ráno, když si ještě trošku ležíte v posteli, masírujte palcem vaše ucho. To samé např. večer než usnete. Po pravidelné stimulaci ucha ucítíte více energie v nohou, ramenou, rukou a dokonce i v chodidlech.

Bod pod nosem. Tento bod se nachází přímo pod nosem, mezi horním rtem (v tom malém dolíčku). Mačkat na něj, stimulovat a vyvíjet stejný tlak cca pět minut dvakrát denně pomáhá ovládat neklid a hlad. Pokud patříte mezi typy lidí, kteří při stresu mají větší chuť jíst, tento bod je pro vás jak dělaný. 

Noha. Uprostřed holeně, cca 5 cm po kolenní čéškou se nachází bod, který zlepšuje trávení a navíc pomůže zastavit i zánětlivé procesy v těle. Pokud si nejste zcela jisti, jestli jste bod o kterém mluvíme našli správně, lehce bod stiskněte a ucítíte nepříjemnou a lehce tupou bolest. Dámy čtěte, masáš a lehká stimulace cca dvě minuty dvakrát denně napomáhá zklidňovat menstruační křeče. 

Předloktí. Masáš předloktí a stimulace horního bodu na ruce cca dva centimetry od ohybu ruky pomáhá zbavit se těla přebytečného tepla a tekutiny. 

Kotník. Zhruba 5 cm nad kotníkem ve vnitřní straně nohy leží bod, který pomáhá odstraňovat nadbytečné tuky z těla. Stlačujte denně tento bod cca 1 minutu a zhluboka u této stimulace dýchejte. Začne vám fungovat správně metabolismus, budete plní energie a váš tuk se začně spalovat.

Úplnou samozřejmostí je i zdravá strava, lehký pohyb a klidný, pravidelný spánek.

 

  •  
     

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: