Více informací
Vaření

​Polévkovar s mixérem – perfektní pomocník do kuchyně!


​Polévkovar s mixérem – perfektní pomocník do kuchyně! Říkáte si, že někdy u vás doma nastane čas, kdy byste si nejradši obstarali kuchařku na plný úvazek? Nestíháte přípravu jídel, učení s dětma, domácího mazlíčka a všechny domácí práce? Hlavně nestresujte. Máme pro vás perfektní řešení. Představíme vám polévkovar – pomocník do kuchyně, který je doslova k nezaplacení.

 
Polévkovar
Polévkovar od Tescomy je velice kvalitní „miláček“ do kuchyně. Na jeho výrobu byl použit vysoce kvalitní materiál, díky němuž vám zaručí dlouhodobou životnost. Kombinace nerezové oceli, brosilikátového skla a odolného plastu. Celkový objem nádoby na polévku či omáčku činí 1,75 litru. To bohatě na polévku stačí.
Samozřejmě nejde pouze o polévkovar. Tato věcička umí i něco víc. Pomůže vám také v oblasti příprav omáček a vývarů. Bez problémů zvládne také ovocná smoothie, mléčné koktejly nebo pyré. Pokud vaše dítko nemá rádo např. houby nebo zeleninu v polévce, jednoduše vše rozmixujete. Vaše dítě tak přijme všechny vitamíny a bílkoviny, aniž by vědělo, že něco takového jí.
 
Funkce a ovládání
Přístroj je automatický, stačí, když dané suroviny dáte do skleněné nádoby, zvolíte program a je to. Polévkovar je samostatný pomocník, který veškerou práci zvládne za vás. Výhodou je, že pokud si během vaření vzpomenete, že jste zapomněli do polévkovaru přidat nějakou surovinu, můžete jí vložit během vaření nebo mixování. Zvolit si můžete ze čtyř programů – čiré polévky, krémové polévky, omáčky a pyré. Dalším samostatným programem je ohřátí, kdy se vám pokrm bude nejen ohřívat, ale také lehce promíchávat.
Součástí výbavy, je odměřovací nádobka s nálevkou a kartáček na čištění.
 
Polévkovar je vhodný do rodin s dětmi a také pro ty, kteří mají málo času a potřebují si uvařit jídlo během krátké doby.



 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: