Více informací
O dětech

Modrý koník-nejen bazar pro maminky a těhulky


Modrý koník-nejen bazar pro maminky a těhulky

Jedná se o společnost, která se skládá-dnes už z velké spousty lidí. Většinu tvoří maminky, zákazníci, Ti, co hledají radu a tou druhou částí, také velice podstatnou jsou lidé, kteří Modrého koníka spravují a starají se jeho chod. Jedná se o neveliký tým, který je tu pro Vás a snaží se Vám vyjít vstříc.
První krokem nově příchozího na internetové stránky, by mělo být přihlášení. Díky němuž budete moci vykonávat všechny možné aktivity, které jsou zde zpřístupněny. Zadáte pouze svůj email, telefon a vymyslíte si heslo, pro Váš účet – profil uživatele. Pokud zadáte více informací o sobě, může Vám Modrý koník nabídnout věci, které se přesně hodí právě pro Vás. Takovou informací může být například termín porodu – Modrý koník Vám nabídne třeba průvodce pro těhotenství, nebo nově zjištěné informace z výzkumů o bříšku apod. Mezi aktivity, které zde můžete podniknout patří: Bazar, Diskuzní fórum, různé skupiny, Interní pošta, Magazín, Wiki a také Blogy. Tak neváhejte a pojďte to omrknout!

Co by Vás mohlo zajímat

Tykání
Ano, nebuďte překvapeni, na Modrém koníku si lidé tykají, a to již od samého začátku. Jedná se o osobnější formu komunikace, která samozřejmě nemusí všem vyhovovat, ale podívejme se na to z té druhé strany, je to jeden ze způsobů, jak předejít nepříjemnému chování, či vulgarismům.

Jak funguje nákup?
V první řadě si prohlédněte inzeráty a jakmile budete mít vybráno, nabídku rozklikněte. Zde uvidíte více informací o výrobku a většinou i více fotek. Pokud máte zájem věc zakoupit, kontaktujte prodejce, pomocí zprávy (přes Modrého koníka). Před nákupem je dobré si pečlivě pročíst podmínky prodejce a nevynechejte ani hodnocení prodejce. Jakmile Vám bude zboží doručeno, nebojte se také napsat hodnocení – usnadníte tak dalším kupujícím výběr.

Co je dobré vědět, když chci něco prodat?
Do internetového obchodu Modrý koník, můžete přidávat nabídek k prodej neomezeně. Své inzeráty lze změnit, kdy jen si vzpomenete. Je možné přidávat k nim neomezené množství fotek. Nevíte, co znamená Expirovaný inzerát? – jedná se o ten, který je v obchodu už více jak 28 dní od poslední aktualizace, či vložení. Pokud ho opět neaktualizujete přestane se veřejně zobrazovat.

S čím mi mohou pomoci poradny?
V podstatě se vším. Najdete tu rady od dětské výživy, nemocí našich nejmenších, výběru kočárků, laktační poradny, zubaře, způsobů nošení dětí až po (v neposlední řadě) finanční poradnu, kde Vám zkušení odborníci v oboru poradí v rozvoji finanční gramotnosti přináší také informace v ohledu peněz a úřadů. Na toto důležitě téma zde naleznete i mnoho článků.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: