Více informací
O dětech

​Veřejná dětská hřiště, radost pro děti


​Veřejná dětská hřiště, radost pro děti Nejen dospělí, ale i děti si všímají prostředí kolem sebe. Veřejný prostor vnímáme mnohem víc, než si možná myslíte. Ať už pasivně anebo aktivně. Místa pro posezení, odpočinek, prostor pro hry, sport nebo zábavu. Pojďme se společně podívat na to, jaké vybavení dětských hřišť je nejlepší, nejbezpečnější a nejmodernější. Jdeme na to!

Atraktivní místo
Když se s dětmi vydáte na dětské hřiště, možná vás na první pohled zaujme zejména svou barvou, vybavením a komfortem pro vás dospělé. Na první pohled není patrné, jaké dětské hřiště je. Možná vás ani nenapadne, jestli je vyrobeno z kvalitního materiálu a výrobků a to nejen s ohledem na ekologii a životní prostředí. Hraje si vaše dítě na hřišti, které je pouze atraktivní nebo i maximálně bezpečné?
Certifikované hrací prvky a stabilní houpačkové konstrukce jsou velmi důležité. Taková hřiště vydrží nepříznivé povětrnostní vlivy i ten největší nápor dětí. Podívejte se kolem sebe, co všechno najdete na vašem oblíbeném hřišti? Houpačky, prolézačky, skluzavky, pískoviště, domečky, lanové pyramidy, kolotoče … HagsPraha.cz realizuje dětská hřiště pro města, obce, školy, obchodní centra nebo pro zábavné parky. Nápaditost jednotlivých herních prvků je základním bodem pro jeho výstavbu.



Sportovní hřiště
Dalším druhem hřišť jsou tzv. sportovní hřiště, která jsou určena pro míčové hry a další sporty. Řadí se sem např. minigolfová hřiště, skate parky, rampy, multifunkční hřiště apod. Součástí těchto hřišť bývají lanové prvky a třeba i horolezecké stěny. Děti se zde zkrátka zabaví, pohrají, unaví a procvičí.
Dětská hřiště Berliner Seilfabrik mají originální herní prvky, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů bez použití plastových hmot. Tato hřiště se vyznačují dlouhou životností a vydrží i po více generací.

Trocha odpočinku
Zatímco si vaše ratolesti na dětském hřišti užijí zábavu, vy dospělí si můžete trochu odpočinout. Městský mobiliář neboli urban furniture má mnoho různých podob. Veřejné prostranství působí s lavičkami mnohem lépe. Patří nejen na hřiště, ale i na promenády, náměstí, do nákupních center, ke vchodům budov, do parků či zahrad. Parkové lavičky jsou zkrátka neodmyslitelnou součástí veřejného prostranství.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: