Více informací
O dětech

​Jazyková škola


​Jazyková škola I když se v dnešní době kvalita výuky cizích jazyků na českých školách výrazně zlepšuje, stále má hodně lidí potřebu se zdokonalovat. Jazykové znalosti si můžete prohlubovat sami nebo na různých jazykových kurzech či speciálních jazykových školách. Mezi největší zájem patří samozřejmě výuka anglického jazyka.
 
Jazyková škola
Jazykovou školu navštěvují studenti většinou dobrovolně nebo na přání rodičů. Hlavním důvodem je chuť a touha naučit se cizí jazyk, na druhém místě v žebříčku výuky cizích jazyků jsou např. pracovní důvody ale také např. kvůli přípravě na delší pobyt v zahraničí.
Jazyková škola Praha - Britannika působí již od roku 2009 a to přímo v centru Prahy. Jedná se o velice populární školu s kvalitními lektory, moderními učebnicemi, příznivými cenami a s bohatým výukovým programem. Kurzy angličtiny (nebo jiných cizích jazyků) mohou absolvovat různé věkové kategorie (od teenagerů až po důchodce). Ať už si zvolíte individuální přístup, firemní, skupinové kurzy nebo přípravu ke zkouškám, neodejdete bez znalostí.
 

Komunikace a vzdělání
Komunikativní metoda simuluje cizojazyčné prostředí a na studenta se tak hovoří pouze cizím jazykem. Během výuky je vhodné kombinovat poslech, čtení, mluvení a písemné dovednosti. Fascinující videomateriál BBS nebo National Geographic, který si mimo jiné můžete zdokonalovat i z pohodlí domova, vám ukáže, jaký je rozdíl mezi britskou a americkou angličtinou.
Pokud se rozhodujete, jaký kurz zvolit, můžete si vybrat ze skupin, které jsou složené ze čtyř až osmi studentů. Díky takto málo početné skupině dochází ke kvalitnímu individuálnímu vzdělávacímu přístupu. V případě, že se nemůžete na kurz dostavit, nahrazení hodiny je automatické, stačí si jen po předchozí domluvě zvolit náhradní termín. Během vzdělávání se i mile pobavíte. Kurzy neprobíhají pouze čtením a učením se slovíček, ale výuka bývá doplněna také jazykovými hrami, čtením beletrie, novin a časopisů či sledováním zahraničních programů.
 
Kurzy
Jazyková škola v Praze 2 nabízí kurzy rozdělené dle úrovně na: úplní začátečníci, začátečníci, pokročilí začátečníci, pokročilí začátečníci a mírně pokročilí, mírně pokročilí, mírně až středně pokročilí, středně pokročilí, středně až velmi pokročilí, velmi pokročilí a nejpokročilejší. Jak vidíte, nemusíte mít strach, že během kurzu budete v hodině „plavat“. Zařadíte se snadno a začleníte mezi kolektiv se stejnou jazykovou úrovní.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: