Více informací
O dětech

​Fajn brigády – tipy na letní brigády


​Fajn brigády – tipy na letní brigády Léto je v plném proudu a už se blíží i dva měsíce prázdnin. Také hledáte činnost na léto, za kterou byste si přivydělali nějakou tu kačku? Jste dospělý, student, důchodce nebo maminka na mateřské? Není problém! Pojďme se podívat na nějaké zajímavé nabídky.
 
Hosteska
Tato pozice vyžaduje dobré komunikační schopnosti, často je oblíbená mezi studenty. Jedná se o oslovování lidí a nabízení určitého produktu. Může se jednat o rozdávání reklamních letáčků, popřípadě i nějaký prodej. Hosteska pracuje většinou na různých promoakcích, nebo v obchodních centrech. Platové podmínky nejsou k zahození, ale musíte počítat s tím, že na nějaké z takových akcí strávíte většinou celý den. Pokud jste komunikativní, přátelský člověk, který je časově flexibilní, je hosteska vhodná právě pro Vás.

Pomocná obsluha
Chcete si vyzkoušet jaké to je pracovat za pokladnou, nebo byste rád/a nosila zákazníkům kávu? Výpomoc v supermarketu, kavárně, cukrárně, pizzerii, nebo obsluha stroje pro výrobu zmrzliny. Přes léto najdeme takovýchto nabídek mnoho, protože spousta lidí vyráží na dovolené, výlety a tyto obchůdky bývají často přeplněné turisty. Tyto brigády jsou vhodné pro zájemce starší osmnácti let, protože se většinou jedná o manipulaci s penězi, ale pokud budete pracovat jen jako další výpomoc mohou se zde uplatnit i mladší studenti.


Autor: Houfekakademie.cz

Vedoucí na letním táboře
Máte rád/a děti a chtěl/a byste si přivydělat prací s nimi? Jeďte jako instruktor, vedoucí či vychovatel na letní tábor pro děti. Podíváte se někam do přírody a zažijete netradiční týden plný legrace. I nyní, když už jsou prázdniny za dveřmi, můžete na internetu najít spoustu poptávek, kde shánějí někoho, kdo by jim pomohl v určeném termínu. Peníze dostáváte vyplacené na konci táboru.

“Venčitel“ domácích mazlíčků
Pokud máte v létě hodně volného času a milujete zvířata, můžete se věnovat venčení domácích mazlíčků. Lidé odjíždějí na dovolené a potřebují, aby jim někdo venčil pejska, krmil kočičku a podobně. Dnes již existuje speciální program (hlidacky.cz), kam se můžete zaregistrovat a stát se právoplatnou hlídačkou. Lidé z Vašeho okolí, kteří potřebují hlídání, si Vás pak přes tyto webové stránky najdou. Je to netradiční a zajímavý způsob, jak si vydělat peníze.
 
Kde najdu víc?
Pokud jste si nevybrali z těchto tipů a stále hledáte přivýdělek, můžete se podívat na nějaké z webových stránek.  Tam naleznete tisíce nabídek práce, jak v České republice, tak v zahraničí. Takovými zajímavými weby, které určitě stojí za návštěvu, jsou například: Fajn-brigady.cz, nebo Nabrigadu.cz.

Hodně štěstí!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: