Více informací
O dětech

Výuka angličtiny již od 3 měsíců


Výuka angličtiny již od 3 měsíců Chcete dát dětem širší jazykové vzdělání již od jejich útlého věku? Také toto období můžeme nazvat "od plínek". Nejedná se o žádné "biflování", učení slovíček, ani složitému opakování. Tato netradiční forma výuky angličtiny zaujme jistě každého.

Jazyková škola Helen Doron
Helen Doron English je celosvětovou institucí s třicetiletou praxí ve víuce angličtiny dětí každého věku. Ve výuce používá unikátní programy a postupy, díky kterým jsou kurzy pro děti velice interaktivní, oblíbené a děti tak angličtina opravdu baví. Děti si v hodinách angličtiny hrají, aniž by tušily, že právě studují angličtinu. Není to úžasné? Tato metoda byla prvním a v době svého vzniku jediným jazykovým programem pro výuku angličtiny v raném věku. Děti se učí jazyk kombinací vizuálních, auditivních a pohybových vjemů. Základem bývá poslech nahrávek v domácím prostředí. Děti dochází na pravidelné hodiny výuky, které jsou vedeny výhradně v angličtině. Cca 75% tvoří již probraná látka a 25% je pak zcela nové učivo. Smyslem vyučování je, aby děti pochopily význam toho, co již důvěrně znají z poslechu a jsou schopny bez problému reprodukovat, čemu prozatím ještě nerozumějí. Učí se všemi smysly.

Kurz Baby´s Best Start
V tomto speciálním kurzu se vaše dítě naučí další mateřský jazyk, zatímco dochází k rozvoji jeho pohybových dovedností a stimulování duševních schopností. Výuky se mohou zůčastnit děti ve skupinách. V tomto speciálním kurzu se děti učí nejen angličtinu, ale také společenský rozvoj, předčtenářské dovednosti, hudbu, rytmus, podporují vývoj mozku, dětské znakování a v neposlední řadě tělesný rozvoj. 
Výuka probíhá jednou týdně společně s rodiči. Vyzkoušejte tento kurz i Vy, máte perfektní možnost k obohacení vztahu s vaším dítětem.




Angličtina pro předškoláky 3-6 let
Jak bylo v úvodu zmíněno, nejedná se o žádné nucené učení, ale o interaktivní, širokospektrální smyslový zážitek, který vytváří přirozené prostředí, ve kterém si malé děti osvojují angličtinu. Naučí se přízvuk, první slovíčka, rozšiřují svou slovní zásobu ... to vše při hře, poslechu hudby, skrze pohyb a v době zábavy. Kurz Fun with Flupe je spojen s příběhy malého chlapce Paula, který pomáhá babičce, pejskovi napravovat maléry v kouzelné Knize rýmů. Tímto způsobem se děti učí anglicky. Díky animované epizodě se naučí slovní zásobu složenou zhruba ze 660 anglických slov. Součástí kurzu je 25 písní. Kurz je vhodný pro předškoláky, začátečníky nebo pro děti, které již prošly výukou Baby´s Best Start.

Angličtina pro děti 6-12 let
Pro tuto věkovou kategorii je v nabídce hned několik kurzů. Např. Jum with Joey (pro děti 6-9 let), kde se děti dále seznamují s Paulem a jeho kamarádkou Millie, které zažívají spoustu dobrodružství se zvířátky. Během výuky angličtiny se děti mimo jiné učí důležitým hodnotám jako je kamarádství a ohrana životního prostředí. Během kurzu se naučí 25 písní, spoustu her a zábavných aktivit jak ve třídě, tak doma. 
More Jump with Joey - v tomto kurzu pokračují v dobrodružství Paula a Millie, naučí se nové písně a navíc dostanou pracovní sešit, ve kterém si formou zábavy procvičují naučená slovíčka a situace. 
Polly Reads and Writes je zcela nový kurz, ve kterém se děti učí nejen v učebně, ale také doma. Děti se zde učí psát a mimo jiné se učí získávat sebedůvěru. 

Angličtina pro teenagery
Tento kurz je zaměřen na výuku angličtiny pro děti ve věku 12-19 let. Každý kurz obsahuje příběhy na pokračování, ale také populární písně, které si děti  zamilují. Výuka probíhá v malých skupinkách tvořených maximálně osmi studenty. Je tím zaručen individuální přístup. Teen English pro studenty je zcela nový kurz skládající se ze čtyř po sobě následujících úrovní kurzů.

Chcete se dozvědět více o výuce angličtiny Helen Doron
Vyzkoušejte si hodinu angličtiny ZDARMA.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: