Více informací
O dětech

​Kvalitní česká dětská obuv nejen do zimního počasí


​Kvalitní česká dětská obuv nejen do zimního počasí I když dětské nožičky rychle rostou, u nejmenších dětí může za jeden rok vyrůst až o 2 cm, je potřeba jim dopřát kvalitní, zdravotně nezávadné a pohodlné boty. Česká firma Fare byla založena v roce 1991 Tomášem Baťou a zpočátku nabízela dětské boty pouze do Itálie a do Rakouska. V dnešní době je nadstandardní kvalitní česká obuv této značky dodávána do celého světa.
 
Kvalitní obuv
Dětem bychom měli vybírat boty opravdu vysoce kvalitní. Jelikož se jejich nožičky vyvíjí a rostou, je důležité, dopřát jim maximální komfort a zdravotně nezávadné obutí. Nožičky malých dětí jsou tvořeny chrupavčitou kostí a snadno se mohou zdeformovat. Nezničte nohy svého dítěte na úkor ceny. Co je na dětských botičkách zn. FARE tak výjimečného? Domácí dětská obuv má odpružený došlap, předtvarovanou kapli a opatek, klenbovou podporu, precizní zpracování, kvalita a spokojenost i toho nejmenšího zákazníka. Kolekce FARE je pravidelně obměňována a doplňována. Všechny vzory splňují základní funkci chránit nohu, ale důležitou roli hraje také to, aby obuv dobře vypadala. Dětská obuv je certifikovaná s právem označení visačkou Žirafa a také Česká kvalita.


 
Zimní boty pro děti
Dětem bychom měli pořídit různé typy zimních bot. Důležité je předem zvolit účel, ke kterému by měly sloužit. Zda si je budou brát děti ven do sněhu, do školy, na výlety … Do chladného zimního a zasněženého počasí jsou nejlepší trekové zimní boty, které se postarají o maximální pohodlí a teplo. Díky svému robustnějšímu provedení se hodí i do obtížnějšího terénu.
Na sáňkování doporučuji vyšší zimní boty s membránou, které uchrání nohy v suchu a teple. Do obuvi nepropustí mokro a zároveň odvádí ven vlhkost způsobenou nadměrným pocením dětských nožiček. Na cestu do školy, školky nebo na kratší procházku jsou dobré kožené zimní boty. Důležité je vybrat boty pevné s hrubším vzorem podešve, aby nedošlo k uklouznutí, stabilní, pohodlné, nepromokavé a hlavně hřejivé. Dostatečně robustní podešev navíc izoluje dětskou nohu od sněhu.
 
S koupí obuvi od FARE sázíte na kvalitu. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: