Více informací
O dětech

Tip na letní výlet s dětmi


Tip na letní výlet s dětmi Pokud je léto, co se týká počasí, přívětivé, není problém s dětmi trávit hodiny a dny u rybníků, řek nebo na koupalištích. Co když ale přestane být tak hezky? Jak zabavit ty malé dobrodružné duše? Dovolená s dětmi se pak stává časem vymýšlení výletů. Máme pro Vás tip. Splňte sen mnoha malých i velkých dětí a rozjeďte se na Vysočinu do malebného městečka Kamenice nad Lipou. Dominantou města je krásný zámek a okolní zahrada s historickou lípou, podle které získalo město název a každé léto se zde v červenci koná tradiční Hračkobraní. Téměř v centru Kamenice nad Lipou najdete pohádku. Opravdu. V budově bývalé sklárny a na okolních pozemcích se rozprostírá Zábavní park pro děti Fábula. Všechny děti milují pohádky, poslouchají se zatajeným dechem vyprávění rodičů před spaním a přejí si se do takové pohádky vydat a prožít ji na vlastní kůži. Není nic jednoduššího. Nemyslete si, že rodinný zábavní park je jen pro malé děti. Naopak, zážitkový park má připraveno mnoho atrakcí a volnočasových aktivit i pro velké děti a dospělé. 

 

Rodinné zážitky - nejlepší investice do vašich dětí

Vstupte a prožijte dobrodružství s živými pohádkovými bytostmi, které na vás čekají v krásném a tajemném sklepení této pohádkové říše a pomohou Vám při plnění zapeklitých úkolů, které je třeba vyřešit na cestě kouzelníka Kellyho, abyste si mohli odnést zaslouženou odměnu. Projděte pohádkovým sklepením a zasedněte do lavic v pravé pekelné škole. Snad se neztratíte ve skříňovém bludišti a nenecháte se v kouzelné zahradě utancovat krásnou vílou. Ale ani cesta přes středověkou mučírnu nebude jednoduchá. Nebojte ale, při nejhosším vás zachrání hodná ježibaba Popleta nebo samotný skřítek Fábula.

Vyřešte tajuplné šifrování a kvíz v zámeckém bludišti. Dostaňte se z cely v únikové hře Útěk ze žaláře nebo si v tvořivých dílnách vymalujte tričko, hrníček nebo nějakou pohádkovou postavičku. V půjčovně kostýmů se převlečte za opravdového krále, princeznu nebo vílu a dobrodružství může začít.

Nenechte si ujít ani divadelní představení v letním amfiteátru, zastřílejte si z kuše na střelnici nebo rozpohybujte obří marionety a staňte se tak na chvíli loutkohercem. Děti si jistě užijí i návštěvu minizoo, kde si mohou pohladit ovce, kozy, morčata a králíky. Park Fábula vlastní soubor obřích společenských her, které jsou zapsány v Knize rekordů Agentury Dobrý den z Pelhřimova. Zahrajte si třeba Fábulo, nezlob se s figurkami velkými jako Vaše děti. 

 

Dobré jídlo a bohatý kulturní program - záruka vaší spokojenosti

Zahnat hlad můžete během dne ve stylové krčmě U loupežníka Bambitky nebo U Otesánka. Zamlsat zase v Pohádkové cukrárně. Fábula je zkrátka ideální nejen pro dětskou duši, ale i pro dospělé. Ani rozmary počasí Vám výlet nezkazí, protože aktivitám se můžete věnovat jak venku, tak ve vnitřních prostorách. Neřešte kam s dětmi, ale kdy. Park zahajuje svoji letní sezónu již v červnu Staročeskou poutí. Následovat budou další doprovodné akce a tematické týdny. Přijedou Krampus čerti, princezna Sabina Laurinová, budeme si užívat vepřové hody, rej s hitrádiem Faktor a pozveme vás na Fábulův festival minipivovarů. Podrobnější informace najdete na webových stránkách rodinného zábavního parku Fábula.





 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: