Více informací
O dětech

Oblékáme chlapce: 4 rady, jak vybavit chlapecký šatník


Oblékáme chlapce: 4 rady, jak vybavit chlapecký šatník

Pokud máte doma malého dobrodruha, máme pro vás několik tipů, na co myslet při nákupu kousků do jeho šatníku. Pamatujte ale, že nikdy není dobré generalizovat. Někteří chlapci tráví většinu času venku, jiní mají rádi klidné hry doma. I tomu by měl být jejich šatník přizpůsoben.

  1. Tepláky jako základ

Potvrdí vám to jistě každý malý dobrodruh, chlapecké tepláky jsou jednoduše TOP. První roky života hoši nejraději tráví v pohodlných teplákách, které jsou jim nejlepšími společníky na hraní venku, sportovní aktivity, skládání lega, hry ve školce i čtení dobrodružných knih. Dobrou zprávou pro všechny mámy je fakt, že dnes už i tepláky mohou být poměrně elegantní a slušivé. S pandemií se dokonce i mezi dospělými rozšířil názor, že oblečení má být hlavně pohodlné a kalhoty s gumou v pase se dostali na vrchol oblíbenosti. Dopřejte proto tohle pohodlí i svým synům.

  1. Nezlobte se za každé ušpinění

Dalším pravidlem při oblékání chlapců by měla být absence nazlobených rodičovských pohledů při troše blátě na mikině a roztržených nohavicích. Chlapci milují divokou hru, běhání, pohyb a objevování. Podporujte je v tom za všech okolností, a oblékejte je proto do oblečení, které se snadno udržuje. Věřte, že se vám trpělivost vrátí, protože vaši chlapci budou navyklí pohybu, odvážnější a nebojácní!

  1. Ven za každého počasí

Dětská imunita se správně buduje jen v případě, že děti tráví denně za každého počasí hodně času venku, ideálně až čtyři hodiny denně. Abyste jim to mohli dopřát a zajistit jim tak zdraví, vybavte jejich šatník správnými kousky i do nepříznivého počasí. Neměla by chybět kvalitní nepromokavá chlapecká jarní bunda, softshellové kalhoty, nepromokavé boty a pláštěnka. Na zimu si připravte zase teplé kombinézy a pořádné rukavice.

  1. I pyžamo by mělo být pohodlné

Dopřejte vašim dětem i příjemné noci. Chlapecké pyžamo by mělo v zimě hřát, v létě naopak spíše chladit. Mějte po ruce varianty na všechny sezóny a nikdy děti nenechávejte spát v příliš upnutém a nepohodlném pyžamu z nekvalitního materiálu!
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: