Více informací
Móda

Velkoobchod s oblečením


Velkoobchod s oblečením Ten z vás, kdo se alespoň trochu vyzná v internetovém světě, mi dá jistě za pravdu, že je opravdu nepřeberné množství toho, co se dá dnes na e-shopu zakoupit. Z pohodlí domova si můžete koupit např. zahradní sekačku, auto, pračku, kosmetiku, kytici, potraviny a celou řadu různého oblečení. Z e-shopu si mohou samozřejmě objednávat i firmy, které potřebují větší množství zboží.
 
Velkoobchod XFer
Dokonalým příkladem výše zmíněného je velkoobchod XFer, který prodává opravdu široký sortiment zboží. Od triček, přes mikiny, čepice, až po tašky a pracovní oblečení. Někdy je „oříšek“ sehnat tričko nebo mikinu bez jakéhokoliv potisku nebo nápisu. To ovšem neplatí pro velkoobchody s oblečením, kde máte jedinečnou možnost vybrat z nabídky triček, polokošil, mikin, fleece, bundy, vest, sportovního oblečení, čepic, pracovního oblečení a tašek. Jednobarevné kousky se dají perfektně kombinovat s ostatním oblečením. I ve vašem šatníku byste měli tyto jednoduché kousky mít.
Pokud jste firma a chcete kvalitní oblečení opatřit logem vaší společnosti, XFer pro vás tuto možnost samozřejmě také nabízí. Potisk nebo výšivka? Záleží na vašem výběru. Firma XFer nabízí potisky formou sítotisku, digitálního potisku a nažehlováním. Samozřejmostí je také výšivka v různé velikosti, barvách, složení a provedení. Pokud máte logo firmy ve formátu .aj nebo .cdr, není problém. V případě, že nemáte potisk či výšivku graficky upravenou, v XFeru jsou schopni zajistit tuto úpravu za poplatek 300 Kč.






 
Výhoda velkoobchodu
Velkoobchody s oblečením spolupracují se svými odběrateli, kteří si berou větší množství zboží. Právě těmto zákazníkům nabízí nadstandardní službu – zakázkovou výrobu s ohledem na specifické požadavky. Předem si domluví materiál, střih, typ úpletu, barvu a potisk. Po odsouhlasení přichází na řadu výroba ve velkém.
Chcete-li se podívat přímo na nabídku zboží, můžete využít zmíněný e-shop nebo přímo vzorkovnu v Brně a Praze. Sportovní oblečení, reklamní textil a oblečení pro volný čas vyrábí již přes 20 let a to není zrovna málo. Kvalita na prvním místě.
 
Kvalitní oblečení
Osobitý styl, kvalita a pohodlí. Přesně tak se dá charakterizovat oblečení z XFer velkoobchodu. Být dobře oblečen neznamená nosit nejdražší značkové oblečení, ale znamená to hlavně cítit se co nejlépe v tom, co máte na sobě.
Polokošile XFer jsou precizně ušity, s bočními švy, zapínáním na tři knoflíčky a vnitřní šev límce je navíc zakryt lemovkou. Hodí se jak do města na běžné nošení, ale i na sport.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: