Více informací
Móda

​Geek motivy hýbou světem módy


​Geek motivy hýbou světem módy Geek trička jsou určeny převážně pro počítačové nadšence. Jedná se o originální trička s vtipnými nápisy. Znáte nějakého geeka ve vašem okolí? Znáte seriál The Big Bang Theory? Pokud ano, tak jistě víte, že všichni jeho hlavní hrdinové jsou geekové, milovníci informační technologie. Svět geek je vtipný, moderní, originální a hlavně se lidem líbí. Poradíme vám, kde taková trička koupit.
 
Humor pro všechny
Vtipná trička můžete mít i vy. Nebojte se, nejsou určeny pouze pro počítačové „maniaky“, ale i pro obyčejné lidi, kteří chtějí jít s dobou a potrpí si na komfortu a humoru. Svět geek je vtipný, a i vy máte jedinečnou možnost ukázat svému okolí váš smysl pro legraci.
 
Pestrá nabídka
Na oblečení tohoto stylu se specializuje internetový obchod Geekshirts.cz, kde jsou v nabídce hned desítky vtipných a originálních modelů. Samozřejmostí je inspirace z oblasti informační technologie a mimo jiné i sci-fi filmy a různé seriály. Mikiny a trička s potiskem jsou vhodné jak pro pány, tak i dámy a děti. Vybere si opravdu každý a to i díky nabídce velikostí S až XXL. I kdyby se stalo, že tričko není ve vaší velikosti, stačí si napsat o dotisknutí a do týdne bude tričko u vás.
 
Vyberete si?
Tričo IAM GENIUS – toto tričko má vtipný nápis I am 1% GENIUS and 99% COFFEE. Co to znamená? Seveřané jsou šikovní a daří se jim, na co sáhnou. Na tomto tričku se dozvíte, proč tomu tak je. I vám se jistě začne dařit, až uslyšíte na vaše tričko vtipné odezvy. Z kolika procent může za vaší genialitu káva?
IPood – jste milovníci iPodu a máte pouze obyčejný MP3 přehrávač? Díky tomuto tričku se dozvíte, kde se z vaší MP3 stane přehrávač se dvěma „o“.
Nápisy a obrázky jsou provokativní, trendy, vtipná, povzbuzující, originální a cool. Můžete si vybrat jak nápisy české, tak anglické, které převládají.
 


Trička zdarma
Vybrat si z široké nabídky geek triček není zas tak jednoduché. Možná se vám stane, že narazíte i na více motivů, které se vám líbí. Už máte v košíku dvě trika s těmi nejvtipnějšími nápisy a najednou zjistíte, že máte na výběr ještě vtipnější? Pro které se rozhodnout? V takovém případě vás musím upozornit na právě probíhající akci v podobě slevy až 50% nebo možnost nákupu 2+1, 3+2, 5+5, 10+10 zdarma. Perfektní vánoční akci můžete využít kdokoliv.
Trička s potiskem a geek motivy zažívají velký boom ve světě módy. Pokud tedy nemáte stále nakoupené dárky pod stromeček, doporučuji na nic nečekat a na Geekshirts.cz vybrat to nejlepší.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: