Více informací
Móda

Cool outfity na víkend i dovolenou


Klíčová slova
léto, šatník, šaty, boty, žabky, dovolená, letní oblečení
Cool outfity na víkend i dovolenou Konečně je tady na tolik očekávaná sezóna – teplé počasí, letní měsíce, prodloužené víkendy a dovolená. Ať už máte namířeno na víkendový pobyt, krátký výlet nebo dovolenou u moře, mrkněte se na inspiraci na cesty. Chcete vypadat během cestování dobře? Víme, jak na to.
 
Celebrity
I když si říkáte, že nechcete vypadat jako nějaká celebrita, zkuste se podívat na nějakou oblíbenou zahraniční herečku a inspirujte se jejími modely. Prostudujte si fotogalerii oblíbených celebrit, uvidíte, že mít cool image není nic obtížného, ba naopak. Klíčem k úspěchu bývají v letních měsících jednoduché modely doplněný o výraznější stylové doplňky, díky kterým na cestách zabodujete. Velká kabela, mohutný náhrdelník, slaměný klobouk, fosforové žabky ... proč ne?
 
Sluneční brýle
V letních měsících musíte mít sluneční brýle. Nejen že se postarají o vaše oči, ochrání vás před slunečními paprsky, ale také mají funkci moderního doplňku. Spolehlivě zakryjí drobné vrásky, kruhy pod očima, a pokud si vyberete velké sluneční brýle, půjde tzv. s dobou. Tento rok jsou naprosto IN.
 
Jak je to v létě s kalhotami?
V létě raději nosíme krátké šortky, minisukně, sukně, šaty nebo overaly. Nezapomínejte také na lehčí kalhoty, které se nemačkají a jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Doporučuji vám např. skinny jeans, které jsou pružné, nevytahají se a hodí se naprosto ke každému svršku. Na delší dovolenou si s sebou do kufru přibalte i legíny. Nepostradatelné nejen k tunikám, ale také pod šaty či samostatně k delšímu tričku.
 
Letní boty
Mnohé dámy si do letadla a na jiné cestování berou podpatky. I když to není zrovna nejlepší a nejvhodnější obuv, co si budeme povídat, vypadají úžasně. S jehlami každá žena vypadá sexy a skvěle. Pokud jsou u vás lodičky tabu, vsaďte na bílé tenisky.
 
Na cesty
Do kufru či na dovolenou si nezapomeňte přibalit i sáčko nebo koženou bundu, která se bude hodit na dlouhé letní večery. Hodit se vám bude také při návratu nad ránem z baru.
Krásná žena o sebe pečuje i na cestách, myslete proto i na kosmetickou taštičku s antibakteriálním gelem na ruce, krémem na ruce, termální vodou ve spreji (úžasná věc při horkých letních dnech), matující ubrousky, suchý šampon, hydratační rtěnka nebo lesk na rty, voděodolná řasenka a samozřejmě lehký letní parfém.
 
Inspirujte se fotogalerií.
Zdroj.: flickr.com


 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: