Více informací
Móda

​Jednobarevná trička dokáží s outfitem zázraky


​Jednobarevná trička dokáží s outfitem zázraky Existuje pár jednoduchých módních kousků, které by neměly chybět v žádném šatníku. Jednoduchost, originalita a čistota, právě tak se dají charakterizovat jednobarevná trička, která jsou a budou vždy v kurzu.
 
Nadčasové bílé tričko
Možná si říkáte, že jednobarevná trička jsou nudná, nevýrazná a nic neříkající. Opak je pravdou. Naprostým základem je bílé a černé tričko, která se hodí naprosto ke všemu a nikdy nevyjdou z módy. Velké oblibě se v poslední době těší i jednoduchá trička v pastelových barvách. Basic trička jsou k dostání s kulatým výstřihem i s výstřihem do véčka, které opticky prodlouží siluetu. Kulatý klasický výstřih působí trochu sportovněji, ale v kombinaci se sakem vypadá elegantně a působivě. Pokud vám tato trika připadají fádní a nudné, zkuste oblíbený lodičkový výstřih, který zvýrazníte ještě tím, když do něj budete nosit podprsenka bez ramínek.
Bílá trička, standardní výbava šatníku, která dokonale přilehnou k vašemu tělu, jsou neobyčejně příjemné a dokonale padnoucí každé postavě.
 
Nadčasové černé tričko
Základem šatníku jsou také černá trička, která se postarají o optické zúžení postavy. Pokud máte nějaké to kilo navíc, zvolte tuto tmavou barvu. Černá barva, i když je pro někoho naprosto tabu, by měla být základem šatníku. Díky nim už nebudete stát před skříní a zoufat, co na sebe. Ať už zvolíte černé džíny, modré džegíny, krátkou sukni nebo vzorované kalhoty, černé triko vám celý outfit dokonale doladí. Padne zkrátka ke všemu.
 
Bez potisku
Myslíte si, že jednobarevná trička bez nápisu, obrázku či jakéhokoliv potisku jsou nudná? Kdepak! Pokud máte v šatníku alespoň pár triček tohoto čistého stylu, poradíme vám, jak je kombinovat. Mladé dívky ocení obyčejné bílé tričko např. na diskotéce, v kombinaci s koženou bundičkou do pasu a slim fit džínami. Tento typ trička upotřebíte pro každodenní nošení, ať už v pohodlí domova, při procházce, nákupu, ale také do společnosti k saku a sukni. Pohodlné bavlněné tričko mohou mít krátký rukáv, ¾ nebo 7/8 rukáv. Příjemná bavlna si rozumí s jemnou ženskou pokožkou. Dámská trička existují v různém provedení, ať už volnější nebo elastická.


 
Kvalita triček
Pokud vybíráte tričko, je důležité si uvědomit, na jakou příležitost si ho obléknete. Vybíráte pouze podle vzhledu, ceny nebo se díváte i na složení a gramáž? Na materiálu skutečně záleží možná víc, než si myslíte. Bavlněná trička jsou příjemná a dobře savá, kombinace bavlny a polyesteru je pružnější a pro mnohé ženy tak pohodlnější a příjemnější na dotek.
Pokud hledáte trička pro běžné nošení, je potřeba zohlednit roční období, ve kterém ho budete nosit. V létě zvolíte raději jemnější a lehčí typ, naopak v zimě sáhnete spíše pro teplejší kousek s dlouhým rukávem.
Bílé tričko má stejný status jako bílé boty – působí čistým a ležérním dojmem a hodí se opravdu do jakékoliv módní sestavy.
 
Nezapomínáme na pány
I pánové mají z čeho vybírat, jednobarevná s klasickým kulatým výstřihem nebo do véčka, s dlouhým rukávem, s límečkem nebo bez rukávů zkrátka padnou každé postavě. K džínům, šortkám, k saku nebo pod košili. Podívejte se do vaší skříně, jaká barva klasických jednobarevných trik u vás převládá? Obyčejné triko není obyčejné, musíte ho jen umět nosit a dobře kombinovat. Pokud vyměníte košili za tričko a doplníte ho o sako, uvidíte, jak vám pohodlnost této varianty oblečení zvedne sebevědomí. Pánové se budou cítit volněji a méně svázání než v košili.



Jednobarevná pánská trička jsou moderní, čistá a šmrncovní. Dají se perfektně kombinovat. Nebojte se usedlosti a buďte IN. Máte jedinečnou možnost zakoupit jednobarevná trička 4 + 1 zdarma na stránkách www.cisteobleceni.cz. Pokud se na Vánoce „rozjedete“ a zatoužíte obdarovat pohodlným a moderním trikem více lidí, máme pro vás skvělou akci – při nákupu 10 kusů dostanete dvojnásobnou slevu, při 15 kusech trojnásobnou atd. Trička za výhodný poměr cena x kvalita. Nakupovat můžete v pohodlí domova a to právě teď.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: