Více informací
Móda

Jarní bundy a tropické motivy


Jarní bundy a tropické motivy Víte, co je absolutním hitem letošní sezóny? Pestré a pastelové barvy, potisky, nápisy na tričkách, ale hlavně tropické motivy. Otevřete si vaši skříň. Najdete tam alespoň jeden kousek oblečení či doplňku, který by se dal charakterizovat jako tropická zeleň nebo ráj? Pokud ne, pořiďte si ho, letošní jaro a dokonce i léto bez něj zkrátka nemůžete být.
 
Květinové vzory
Jaro 2018 je doslova zahlceno květinovou módou. Ovšem není květina jako květina. Drobné kytičky, makové pole ani kaktusy, nic takového. Odvažte se a zahalte se do tropických, exotických květů. Kolekce módních značek jsou doslova prozářeny sluncem a dalekými kraji. I když na jaře ještě nejsou vysoké ba přímo tropické teploty, jaro dává tomuto stylu zelenou.
I v práci, ve škole nebo na běžné nošení se budete cítit jako na dovolené u moře.
 
Tropické motivy
Rok 2018 se dá pojmenovat rokem tropického šílenství. A to doslova. Váš šatník by měl být zahalen do jarních motivů, barev a tropů. Nejen módní designéři, ale také bytový návrháři zkrášlují naše příbytky tapetami s motivem palmových listů, květin a mimo to se tyto doplňky objevují i jako obrazy nebo povlečení apod. Tropické vzory ale letos nesmí chybět v žádném dámském ani pánském šatníku!
 

https://www.woodmint.cz

Jarní bundy
Potisk palmových listů „must have“. Už loni se tento motiv začal objevovat na šátcích, plavkách a letních šatech. Postupně se dostal do každého kousku oblečení, letošní sezónu zejména do jarních bund.
Jarní bundy působí svěže, uklidňujícím dojmem a zejména stylově. Trenčkoty s kratšími rukávy, krátké jarní bundy do pasu nebo tzv. bombery a bicker jacket je naprostým hitem číslo jedna.
Sportovní bundy se kombinují nejčastěji se sukněmi, legínami, šaty a pochopitelně s úzkými džínami.


https://www.different.cz/

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: