Více informací
Móda

Přírodní kosmetika to nejlepší pro vaši pleť


Přírodní kosmetika to nejlepší pro vaši pleť O svůj zevnějšek a krásu budeme pečovat po celou dobu lidské existence. Záleží jen na nás, jakou kvalitu své pleti dodáme. Přírodní a bio kosmetika, která je bez chemie, patří do té nejčistší a nejkvalitnější péče. Ať už se jedná o ošetřování pleti nebo její krášlení. Chcete-li i vy, dopřát své pleti to nejlepší, zkuste přírodní a bio kosmetiku!

Co je bio kosmetika?
Přírodní kosmetika by měla obsahovat pouze složky přírodního původu. Navíc máte záruku, že tyto složky pocházejí z ekologického zemědělství. Na obalech této bio kosmetiky se nacházejí loga, která vám tento původ zaručují. Nesmí obsahovat látky ropného původu jako je vazelína, nebo složky živočišného původu. Přírodní kosmetika je šetrná jak k vaší pokožce, tak i k životnímu prostředí. Velké plus je, že díky bio produktům lépe udržujete přirozenou kožní bariéru a pH pokožky. Neobsahuje alergeny a chemikálie, které vám naopak mohou uškodit a např. vyvolat alergickou reakci.


 
Přírodní a pleťová bio kosmetika
Každá žena touží být krásná, mladá a mít nádhernou pleť. K tomu jim napomáhají kosmetické přípravky. Chcete-li mít dokonale hladkou plet bez nedokonalostí a vrásek, zkuste se přestat probírat tunami krémů, boosterů, sér, tělových mlék apod. Vaše pleť tím akorát trpí, vysušuje a zatěžuje se.
Mezi každodenní rituály péče o pleť patří čištění pleti. Jedná se o první krok, který byste měli udělat každé ráno a každý večer. Zbavujete tím pleť nečistot, make-upu, kožního mazu, potu nebo prachu. Než začnete nanášet jakékoliv pleťové přípravky, pleť vždy řádně vyčistěte např. micelární vodou, pleťovým gelem, mýdlem, pěnou nebo pleťovou vodou.
 
Kvalitní péče o pleť
Dalším krokem péče o pleť je nanesení vhodného pleťového krému. Díky denním a nočním pleťovým krémům bude vaše pokožka pružná, dostatečně hydratovaná, regenerovaná a vyvážená. Záleží na vašem typu pleti, podle kterého pak vyberete speciálně upravený krém (hydratační, tónovací, proti vráskám, pro citlivou a problematickou pleť). Používáte pleťové oleje? Já ano, nedám na ně dopustit. I když jsem si zpočátku myslela, že můj obličej bude po oleji mastný, není tomu tak. Díky široké nabídce pleťových olejů si dle typu své pleti vyberete i vy. Pleťový olej mou pleť dokonale hydratuje a ponechá ji dlouhodobě vláčnou.
Chcete-li vaší pleti dopřát intenzivní a rychlý účinek, sáhněte po pleťovém séru, která obsahují vysoké množství koncentrovaných účinných látek. Sérum na pleť proniká do hloubky a snadněji vyhlazuje, vyplňuje vrásky, hydratuje a vypíná pleť.
V péči o pleť nezapomínejte také na oční krémy a séra, které pomáhají nejen v boji proti vráskám, ale mimo to pomáhají s problémy v očním okolí, jako jsou váčky, kruhy pod očima nebo otoky.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: