Více informací
Móda

​Co je dobré vědět, když se chcete nechat tetovat?


​Co je dobré vědět, když se chcete nechat tetovat? Napadlo vás, že byste si nechali udělat kérku? Chcete ozdobit své tělo tetování? Máte v hlavě spoustu návrhů, ale zároveň i obavy? Než si sednete do křesla a tatér vás začne tetovat, je dobré předtím vědět pár věcí. Tetování je v dnešní době velmi oblíbené. Byly i doby, kdy tomu tak nebylo a člověk, který již na sobě nějaký motiv měl, snažil se ho všemožným způsobem skrýt. Já osobně ve svém soukromém životě znám spoustu lidí, kteří tetování ještě nemají. Ale není jich moc. Potetovaní jsou dnes jak známé osobnosti, politici, tak i doktoři, mladší i starší generace lidí. Na kérce není nic špatného.
 
Správná doba
Nejideálnější doba na novou kérku je podzim, zima. Proč? V létě se některé ranky mohou hůře hojit, proces hojení je rychlejší, nemusíte se vyhýbat slunci a koupání v bazénu nebo rybníku. Nebudete vaše tělo dráždit sluncem, mořskou vodou ani žádnými opalovacími krémy.
V první řadě je vhodné, vybrat si nejen kérku, ale také dobrého tatéra. Jsou tatéři, kteří nemají kosmetická studia příliš v pořádku. Doporučuji předem pročíst recenze, domluvit si schůzku a vše si důkladně prohlédnout. Potom stojí za zmínku kérka. Chcete barevnou? Jednobarevnou? Malou, velkou?
Mějte v paměti, že lidské tělo není papír. To co vypadá na papíře skvěle, nemusí na těle vypadat vůbec hezky. Nejdříve si jej zkuste překreslit a obtisknout na dané místo. Zkoušejte, vybírejte, vždyť se jedná o motiv na celý život a ne na pár týdnů. Zkušený tatér vám mile rád poradí. Tetovací studio Praha vás může inspirovat fotogalerii.
 
No alkohol
Týden před sezením se vyvarujte alkoholovým dýchánkům. A zhruba tři dny před tetováním alkohol vyloučíte úplně. Den před tetováním na kůži již nenanášejte žádné krémy, spreje a oleje. Chcete-li velké tetování na místě, kde máte chloupky, předem se oholte. Ale i v takovém případě zapomeňte na krémy po holení. Pokožka má být suchá, hladká a čistá. Tetovací salon Praha se pyšní označením nejlépe hodnoceného tetovacího studia v Praze. Můžete si přečíst celou řadu recenzí a hodnocení.


 
Jak zmírnit bolest?
Je to tak, tetování bolí, není to příjemné, ale není to zas tak hrozné. Vše se dá vydržet. Místa bolesti jsou různá, u žen i mužů se liší. Obecně se dá říct, že citlivější a bolestivější jsou ta místa, kde není tolik podkožního tuku, a cítíte kosti. Kotníky, krk, prsty, obličej, holeně, hrudník, zápěstí … Za méně bolestivé se považují stehna z vnější strany. Klidnější oblastí je i zadeček a spodní část zad a ruce od ramen dolů.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: