Více informací
Móda

Prodlužování řas - krása, která něco stojí


Klíčová slova
řasy, prodlužování
Prodlužování řas - krása, která něco stojí Moderní doba si žádá krásné a upravené ženy od hlavy až k patě. Vidíme krásu a trendy všude kolem nás. V časopisech, televizi, na internetu, ve městě, na večírcích, v divadle ... Každá žena chce vypadat nádherně, sebevědomě a líbit se okolí. Víte o tom, že zhruba 90% žen používá dekorativní kosmetiku a svému zevnějšku se denně věnuje? V následujícím článku se zaměříme na řasy a jejich prodlužování.

Základním kamenem krásné tváře jsou dlouhé, husté, tmavé a natočené řasy. Všechny ale nemáme to štěstí, příroda obdarovala dokonalou krásou pouze některé z nás. Mít překrásné řasy vyžaduje jistou péči a drobnou pomoc, která něco stojí. Někdy se ke kráse zkrátka musí pomoci. Můžeme sáhnout buď po kvalitní řasence, nebo si řasy nechat ,,prodloužit“. Velice oblíbená je metoda tzv. prodlužování ,,řasa na řasu“, kdy se speciálním lepidlem lepí každá řasa zvlášť na přírodní řasu. 


Výhody prodloužených řas:
- jsou krásné, co si budeme povídat! Dlouhé, husté, tmavé, doonalé a krásně zatočené. A díky těmto faktům budete krásná i vy.
- jsou s Vámi nonstop! Ráno se probouzíte už nalíčená, řasy stále natočené a husté, v létě v bazénu Vám nepříjemně a nevzhledně nestéká řasenka po tváři, a dokonce i při sportu budete mít vždy oči jako mrkací panenka.
- jsou takové, po jakých toužíte! V případě, že máte ráda extravaganci, stačí se domluvit s kosmetičkou, která Vám řasy aplikuje, aby přidala řasy barevné, s kamínky, použila různou délku, hustotu, tvar apod. Vše záleží jen na vás, vašem stylu a módních trendech.
- jsou přirozené! Pokud to nebudete přehánět s délkou a barevností, nikdo si nevšimne, že máte řasy prodloužené. Navíc existují norkové řasy, které se opravdu nedají od přirozených řas rozpoznat. Budete řasy nadšená!
- nebrání ostatnímu líčení, ale už to nebude třeba! Líčit se s prodlouženými řasy ani nemusíte, ale můžete, záleží na vás. Používat stíny a linky samozřejmě můžete tak, jak jste zvyklá. Při odličování ovšem doporučuji používat speciální odličovač, aby se prodloužené řasy nepoškodily a nevypadávaly.

Nevýhody prodloužených řas:
- jsou drahé. Tento bod je třeba brát individuálně, jelikož každá z nás má jiné finanční hodnoty, příjmy a představy. Každopádně v porovnání s řasenkou, jsou opravdu dražší. Řasenka vám vydrží i čtvrt roku, kdežto prodlužované řasy max. 6 neděl.
- nejsou napořád. Řasy totiž musíte chodit pravidelně doplňovat. Pokud chcete pořád vypadat nádherně a dokonale, doporučuji chodit každý měsíc na úpravu a doplnění.
- mohou podráždit oči. Je třeba si uvědomit, že oko je velice citlivá část našeho těla a musíme k němu být ohleduplní. Řasy jsou sice lehoučké, ale i tak, je to něco navíc pro oko, které na to nebylo dosud zvyklé. U některých citlivějších žen může dojít k problému s řasy, obzvlášť lepidlo je může značně podráždit. Slzení, svědění, zarudnutí i několik dní.
- jsou nepříjemné. Tento případ je zcela individuální. Někomu řasy mohou zavazet, například při nošení brýlí, nebo při spánku. V případě, že nosíte brýle, doporučuji je vzít ke kosmetičce s sebou. Délku řas upraví, aby nikterak nepřekážely.
- prodloužené řasy přispívají k ničení našich přírodních řas. Bohužel, je to tak! Po čase zatěžování lepidlem a tíhou umělých řas, se naše přírodní řasy ztenčují, slábnou a značně vypadávají. Po nějaké době je potřeba prodloužené řasy sundat a věnovat jim speciální péči. Nebojte se, opět dorostou do původní délky.
 
Uvažujete-li o prodloužení řas, je třeba si uvědomit a zhodnotit všechny klady a zápory, abychom pak nebyly zklamané ale spokojené. Jak se říká - krása něco stojí, ale i bolí.
Jaké zkušenosti máte s prodlouženými řasy vy?

 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: