Více informací
Móda

Jak oholit intimní partie


Jak oholit intimní partie My ženy se chceme líbit, toužíme mít nádhernou postavu, krásné vlasy a nehty, moderní oblečení … zkrátka chceme být do puntíku dokonalé. A proto se staráme i o naše intimní partie. Následující řádky vám prozradí, jak své partie dokonale oholit bez svědění, nepříjemných pupínků, podráždění kůže, říznutí, zarůstání apod.
 
Depilace
Je jen na vás, zda zvolíte k odstranění chloupků depilaci nebo epilaci. Jako první se zmíníme o depilaci. Buď si jí můžete nechat udělat u kosmetičky, která vám následně kůži i správně ošetří, ale samozřejmě si jí můžete udělat sama v pohodlí domova. Jak? Postačí vám k tomu studený nebo teplý vosk. Studený vosk je o něco bolestnější a kůže bývá poměrně hodně podrážděná a zarudlá. Teplý vosk je ke kůži o něco málo šetrnější a má stejný účinek odstranění chloupků jako ten studený. Další možností bývá depilační strojek, který ovšem většina žen nemá moc ráda. Nedoporučuje se ženám s citlivou pokožkou.
Díky depilaci odstraníte chloupky na 14-20 dní.
 
Epilace
Mnohem rozšířenější metodou je tzv. epilace pomocí holicího strojku. Jedná se o rychlý způsob odstranění chloupků a hlavně o bezbolestný. K epilaci potřebujete kvalitní pěnu. Doporučuji např. Gillette nebo Veet. Nevýhodou je, že epilace není dlouhodobá a chloupky vám mohou růst již za 2-3 dny. Další nepříjemností je zarůstání chloupků. V takovém případě doporučuji použít přípravek Tea Tree Oil.
Při holení byste měla jet strojkem po směru růstu chloupků, tím zamezíte zarůstání a pupínkům. Pěnu nebo gel používejte při každém holení. Po holení použijte zklidňující hydratační krém nebo dětský pudr. 

Jak upravit třísla do bikin?



 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: