Více informací
Móda

​Pánské sportovní hodinky


​Pánské sportovní hodinky Víte o tom, že hodinky dokáží odhalit styl muže? Stejně jako ošacení, tak i doplňky odhalí mnohé o svém majiteli. Hodinky jsou brány jako důležitý doplněk u žen, ale také u mužů. Ženy většinou hodnotí krásu zdobení, zatímco muži plesají nad tvarem, složitým mechanismem a kvalitou. Muži milují adrenalin, výzvy, dobrodružství a chuť vítězit. I při tom všem potřebují mít přehled o čase. Luxusní pánské sportovní hodinky jsou přesně tím, co takoví muži hledají a potřebují.
 
Vybíráme hodinky
Nejvíc záleží na tom, co od hodinek očekáváte. Chcete spolehlivý strojek, stylový kousek, sportovní styl nebo snad luxusní eleganci? Kdo hledá sportovní hodinky s doplňkovými funkcemi, má na výběr z celé řady hodinek.  Nejinak je tomu i u luxusních typů. Vybírat můžete z kolekcí světově známých značek jako např. Parmigiani, Corum, Graham, Zeniht a mnoho dalších.
Kolekce Tag Heuer Formule 1 byla inspirována extrémními výkony týmu Formule 1. Hodinky jsou pohodlné a určené na každodenní nošení a to mimo jiné i díky zcela novému keramickému materiálu. Mají nepoškrabatelné safírové sklo a sportovci se s nimi mohou potápět až do hloubky 50 metrů.
Hodinky Tag Heuer Aquaracer byly inspirovány podmořským světlem. Můžete se s nimi potápět i do extrémních hloubek a budete mít jistotu, že i pod tlakem zůstávají přesné (až 600 m).
 


Pánské hodinky
Pánové mají rádi masivnější hodinky a široký řemínek. Zajisté ocení bohatou funkční výbavu hodinek. Je důležité, aby si pánové dokázali vybrat správný tvar pouzdra, takový tvar, který mu bude slušet a bude se příjemně nosit.  Kulatý tvar, to je klasika, hranaté, oválné, obdélníkové nebo soudkové bývají o něco odvážnější. Chcete-li vybrat originální tvar, extravagantní a výjimečný, můžete.
Typy číselníků bývají nejčastěji digitální, dále analogové, kombinované nebo tzv. binární. Liší se originálním zobrazováním času, které je postavenu na schématu znaků, sčítání, odečítání apod. Takové originální a lehce složité hodinky milují zejména muži moderní doby. Luxusní hodinky stojí za to!
 
Zajímá vás více? Stačí si vybrat ty pravé pánské sportovní hodinky.



 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: