Více informací
Móda

Dámské hodinky – nejnovější trendy


Klíčová slova
hodinky
Dámské hodinky – nejnovější trendy Sledujete módu, co je právě IN? Rádi se oblékáte a ladíte podle toho, co se právě nosí? Jak to vypadá v oblasti hodinek, víte, které jsou ty nejlepší?
 
Kvalitní hodinky
Elegance, módnost a kvalitní provedení se zapsaly pro značky: Komono, Guess, Cluse, Olivia Burton, Versace apod. Dokonalé kousky pro každou dámu musíte mít. Ženy často sní o luxusu a kvalitě v jednom. Líbí se jim doplňky, které zaujmou na první pohled. Proč si nepořídit elegantní a moderní hodinky?
Pánové, máte jedinečnou možnost využít této příležitosti a pořídit jim nečekaný dárek pod vánoční stromeček. Taková malá krabička, kde se ukrývají stylové a noblesní hodinky nikoho neurazí.
 

Minimalismus
Minimalistické modely, kde se střídají jen odstíny ciferníku a řemínku sluší každé věkové kategorii. Dokážou zaujmout na první pohled. Romantické ženy potěší např. značka Olivia Burton, která v poslední době využívá motivy květin. Elegantním dámám doporučuji vybrat z modelů dámských hodinek Flare, jejichž ciferník má texturu drcených duhových kamenů. Trendy jsou hodinky z nerezové oceli v bronzové a černé barvě.
Ženy, které touží po sofistikovanějších modelech, propadnou značkám Versage, Guess nebo Triwa.
 

Tmavé hodinky
Znáte značku DKNY? Možná ji máte spojenou zejména s celou řadou příjemných vůní. Tato značka ovšem přišla s novou kolekcí skvělých kousků dámských hodinek. Celá kolekce je typická černou barvou, která je naprosto originální. Hodí se se všemi ostatními barvami a nikdy se neomrzí. Dostupné jsou jak klasické řemínky, náramky tak s řetězovým náramkem, který je pro letošní sezónu nejstylovější.
Pokud chcete funkční, levné a jednoduché hodinky, je vhodné se porozhlédnout po méně známých značkách. Zvolte hodinky do dvou tisíc korun – jedná se o dobrý poměr ceny a výkonu.
Od dvou až pěti tisíc pořídíte hodinky, které vám řeknou nejen, kolik je hodin, ale co je dnes za den apod. (tachometr, stopky). Tento typ hodinek je vyroben z lepších materiálů, jako je třeba chirurgická ocel a pásek povětšinou z pravé kůže.
Elegantní pozlacené a postříbřené kousky nabízí např. Pierre Lannier, Festina …
 
Při výběru hodinek nehledíme jen na cenu, ale myslíme hlavně, na toho, komu hodinky kupujeme. Pokud sháníte dárek pro dámu, určitě na něm nešetřete. Trendy a designové hodinky udělají bezpochyby radost. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: