Více informací
Móda

​Dámské kvalitní pyžama a župany


Klíčová slova
župan, tílko, pyžamo, košilka, erotické prádlo, noční prádlo, spánek
​Dámské kvalitní pyžama a župany Při vyslovení slova pyžamo se každý hned usměje. Mnozí si předtaví klasickou noční košilku s límečkem nebo vytahané kalhoty a volné triko. Není divu, toto oblečení máme spojené s odpočinkem, spánkem, relaxací a domácí pohodou. Nikdo se přece nechce během odpočinku „škrtit v nepohodlném kousku oblečení.
 
Materiál
Při výběru nočního prádla, pyžama a např. i županu myslete hlavně na pohodlí. To znamená, že hlavní roli při výběru nesmí hrát barva látky, ale samotný materiál, který musí být maximálně příjemný a komfortní, např. i co se odvádění potu (vlhkosti) týká. Kvalitní jsou pyžama z bio bavlny a bavlny. V poslední době se stále k větší oblibě dostávají i umělá vlákna, která mají také výborné užitné vlastnosti. Máte doma pyžamo z fleesu? Tento materiál se používá zejména k šití a výrobě županů. Cítíte se v něm doslova jako v bavlnce.
 


Pyžama
Nejoblíbenější pyžama jsou klasická podobná pánským, tj. s dlouhým rukávem a dlouhýma kalhotami, nebo krátké kalhoty a tričko s krátkým rukávem. Často prodávané pyžamo je tričko a šortky, někdy se takovým dívkám a ženám říká „šortmama“.
Dámy, které nechtějí odhalovat své nohy, šortky jim přijdou až příliš krátké, doporučuji zakoupit capri kalhoty, které svou délkou dosahují pod kolena a na spaní jsou velice příjemné.
 
Noční prádlo
Další kapitolou jsou tzv. noční modely neboli noční prádlo. Extra kapitola jsou noční košilky. Ty jsou samozřejmě také v různých délkách, velikostech, střizích, a designech. Noční prádlo by mělo být nejen pohodlné, ale zároveň i sexy. Pánové milují své drahé polovičky v přitažlivém a svůdném prádle, tak proč si nepořídit nějakou tu stylovou noční košilku?
 
Župany
Župany máme spojeny s více činnostmi než pouze s relaxací a koupelí. Existují i župany, které nosíme např. po sportu, v bazénech nebo si je bereme do sauny. Starší lidé si obstarávají župany zejména do nemocnic, kde člověku poskytuje jakousi ochranu v době, kdy se necítí ve své kůži.
Župany mohou být i svůdné, sexy, krajkové apod. Tyto župany se většinou vyrábějí v sadě spolu s erotickou košilkou apod. Používá se k jejich výrobě především satén a nezapomíná se také na výzdobu jako jsou mašličky, kamínky, krajka apod.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: