Více informací
Móda

Dámská a pánská pyžama pro pohodlný spánek


Dámská a pánská pyžama pro pohodlný spánek Módy denně zaplavuje doslova celý svět. Jedná se o jeden z nejpopulárnějších pojmů. Nové trendy v oblékání, spodní prádlo, luxusní doplňky, různé tipy, jak se cítit přitažlivě, pohodlně nebo sexy, čím zaujmout v práci, jak okouzlit partnera apod. O módě se dočtete v časopisech, na internetu, uslyšíte o ní v rádiu a v televizi, v reklamách… zkrátka se s ní setkáte úplně všude. V následujících řádcích vám poradíme, jaké si vybrat pyžamo k pohodlnému spánku.
 
Krásná a přitažlivá
Hezky se obléknout nemusíte pouze pro ostatní lidi, ale také sama pro sebe v pohodlí domova. Spousta žen se hezky obléká pouze před odchodem z bytu, a jakmile se vrátí opět domů, převléknou se do domácího, sundají doplňky a make-up a oblečou si např. volné triko a legíny. Žena by ale měla mít na paměti, že nemusí vypadat hezky pouze pro kolegy v práci, ale také svému protějšku.
 
Příjemný spánek
I do postele se můžete obléknout krásně a zároveň pohodlně. Existuje celá řada dámských a pánských pyžam, které jednak vypadají naprosto skvěle a navíc jsou neuvěřitelně komfortní. Můžete zvolit klasická dámská pyžama ve formě košilek nebo např. jednoduché tříčtvrteční kalhoty s trikem.
V letním období doporučuji šortky s tílkem, které je vhodné i na nošení během dne. Bavlněné pyžamo tvoří tílko na ramínkách s průstřihy po bocích. Šortky jsou také velmi pohodlné a to zejména díky gumě v pase a bavlněnému materiálu, které je poddajné a jemné na dotek.
V zimním období se spíše přioblečte do teplejšího a hřejivějšího kousku. Dlouhého bavlněného pyžama s tričkem s dlouhým rukávem nebo celopropínací overal, který je mimo jiné vhodný i pro kojící maminky.
 
Móda do postele pro pány
Pánové zbystřete, už dávno neplatí, že musíte nosit pouze dlouhé pyžamo nebo tričko a šortky. Tentokrát zvolte něco pohodlnějšího. Pánskou noční košili si zajisté zamilujete. Nikde vás nic netlačí a neškrtí a navíc máte jistotu, že jste se oblékli do příjemného certifikovaného materiálu.
I pánové mají z čeho vybírat. Pánská pyžama mají širokou nabídku, stačí si jen vybrat.​jsou zkrátka nepostradatelnou součástí šatníku, proto výběr nikdy nepodceňujte a vybírejte opravdu pečlivě. I když si možná říkáte, že se nejlépe vyspíte ve spodním prádle nebo ve vytahaném tričku, zkuste to a do postele ulehejte oblečeni moderně, stylově a komfortně. Pohodlné pyžamo z příjemného materiálu je základ!
 

Noční pánská košile, cena jž od 289,- Kč


Dámské pyžamo capri, cena již od 419,- Kč

Ruku na srdce, jaká máte pyžama vy?

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Eduška napsal:
19.10.2020 23:18:34
Tak já si nedávno kupovala parádní pyžámko tady a mám v plánu koupit něco takového jako je www.miorio.cz . Ale za boha nemohu najít, kde. Možná to nakombinuju a bude.
Eduška napsal:
19.10.2020 23:17:53
Tak já si nedávno kupovala parádní pyžámko tady a mám v plánu koupit něco takového jako je tady. Ale za boha nemohu najít, kde. Možná to nakombinuju a bude.
Zorka napsal:
27.02.2019 11:39:27
Nedokážu si představit, že mi by chlap přišel do postele v pánské košili- to bych ho asi hodně rachle vyhnala :D Ale dámská pyžama jsou moc hezká- nedokáže někdo poradit, kde bych mohla sehnat to na první fotce?

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: