Více informací
Móda

​Vtipná trička s potiskem. Vytvoř si cokoliv a rovnou si to obleč.


​Vtipná trička s potiskem. Vytvoř si cokoliv a rovnou si to obleč. Už vás nudí nudná jednobarevná trička? Chcete do vašeho šatníku něco nového, neobvyklého a hlavně originálního? Pořiďte si tričko s legračním motivem, obrázkem nebo nápisem, které rozveselí nejen vás, ale i vaše okolí. Jedině tak budete mít dobrý pocit z toho, že nosíte opravdu cool kousek, lidem se líbí a navíc budete rozdávat úsměvy a radost ostatním kolem vás. Možnost tvorby vlastního potisku na GS trika a mikiny už v červenci. Vytvoř si cokoliv a rovnou si to obleč.
 
Be cool, be original
Mezi nejpraktičtější a nejoblíbenější kusy oděvu patří bezpochyby trička. Nosí je jak muži, tak ženy a to jak v horkých letních dnech, na jaře, na podzim nebo v období zimy. Využití trička je neuvěřitelně pestré. Vtipné tričko, které si sami navrhnete, vám navíc vykouzlí stoprocentně originální outfit. Důležité je, pořídit si nejen stylové tričko, ale také komfortní produkt, který budete rádi nosit.
 
Navrhněte si své originální tričko
I vy máte možnost tvorby vlastního potisku na GS trika a mikiny. Už od července si budete moct vytvořit cokoliv a rovnou si to obléct. Zvolit můžete jednoduchý text, hlášky, vlastní motivy, fotografie, obrázky, čísla apod. Pokud si nevíte rady s grafikou, nezoufejte. Specializovaní grafici za vás data upraví, odeberou pozadí a udělají tričko naprosto dokonalé. Tričko si můžete navrhnout i z mobilu, je to jednoduché a snadné. Geekshirts textil je kvalitní a navíc lze využít jako vhodný dárek. Nemusíte se obávat, že výroba bude trvat týdny či měsíce. Už do 3-4 pracovních dnů bude triko u vás.
Navrhněte si své vlastní tričko nebo mikinu, ať všem ukážete, co cítíte, jací jste, co se vám líbí…



 
Zábavná trička
Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka a móda vyjadřuje naší osobnost. Postačí vám k tomu vtipný obrázek. Je úplně jedno, kolik je vám let. Některé modely vás dokonce mohou omladit.
Silnější dámy by se měly vyhnout velkoplošným potiskům, které by jim na váze mohly ještě přidat. Ženám s bujným poprsím se nedoporučují velké vzory a nápisy, které také opticky zvětšují.
Dnešní doba má zelenou, obléknout si můžete téměř cokoliv. K barevným tričkám můžete zvolit jednobarevné kalhoty, džíny, šortky a dokonce i sukně. Nebojte se pestrých barev a buďte vidět. Trička nebo mikiny s vlastním potiskem za vás dokáží mluvit, přesvěčte se sami na www.geekshirts.cz.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


S jakými ptáky se na jaře setkáte v zahradě nejčastěji Kdy začíná jaro? Oficiálně prvním jarním dnem, který je určen astronomickým... více ...
Vyhněte se běžným chybám při výměně zámků a zabezpečte svůj domov proti nezvaným návštěvníkům. Věděli jste, že něco tak zdánlivě jednoduchého jako výměna zámků může mít... více ...
​Češi jsou malý národ velkých jmen Každé jméno je jedinečné, stejně jako každý z nás. Naše jméno nás... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: