Více informací
Móda

​Letní šaty pro rok 2018


​Letní šaty pro rok 2018 Léto se blíží a začínáme přemýšlet nad letními šaty, kterými si zaplníme šatník. Dnes existuje valná spousta střihů, materiálů a vzorů, které nalezneme jenom, když se rozhlédneme po ulici.  Šaty bychom si měli zvolit hlavně podle toho, jaké se nám líbí, a ve kterých se cítíme příjemně. Pojďme se podívat na příklady typy šatů, které budou “in“ v létě 2018.
 
Košilové šaty
Již velmi známý typ šatů. Volný střih z lehounké látky nám nabídne příjemný pocit v horkých letních dnech. V obchodech je nalezneme v rozmanitých barvách či se zajímavými vzory. Jsou praktické a slušivé. Najděte si svůj kousek z mnoha variant. Je to skvělá volba!

Holá ramena
Šaty s holými rameny vytváří krásný a zajímavý střih, podtrhují přirozenou ženskost. Tento typ šatů může být jak krátký tak i dlouhý. Vyberme si například z jednobarevných kousků nebo z typů s drobnými potisky. Velmi slušivé je také, když horní lem pod rameny obsahuje gumu a tudíž je potom látka zvrásněná. Tyto kousky se nám můžou hodit také jako letní šaty k moři. 

Kytičky, kvítka a zase kytičky
Ano, jde o šaty s květinovým vzorem. Byly, jsou a v nastávajícím létě stále budou trendem mnoha žen. Existuje opravdu mnoho kusů, ze kterých si určitě vyberete ty pravé. Propůjčují svěží a přírodní vzhled. Barevné kytičky působí kladně a vesele – určitě si je oblíbíte.


Autor: Louis, flickr.com

Růžová
Tato barvička bude v létě trendy. Proto se objeví i na mnoha šatech. Některá žena ji miluje, jiná nesnáší, každopádně stojí za to se po nějakém kousku laděném do této příjemné barvy podívat. Svítivě růžová bude častým odstínem, ale například lososová je také moc krásná.


Alfred Sung Bridesmaid Style D686 Quick Delivery $183.60, autor: Model Bride, flickr.com

Klasika
Nezapomeňme na klasické letní šaty pro ženy. Pokud máme hodně běhání po městě, nebo dlouhého chození hodí se nám běžné šaty. Obléknout můžeme kousky s výšivkou, potiskem, nebo se můžeme sladit jen do jednobarevných a doplnit je třeba nějakými náušnicemi. Například klasická červená barva bude v létě 2018 často k vidění.

Peříčka a motýli
V obchodech také často uvidíme kousky s peřím. Takové šaty vypadají úchvatně a určitě si peří zamilujete. Dalším častým vyobrazením se stanou motýli, ať už jednobarevní nebo různobarevní. Působí moc mile a přátelsky, určitě stojí za to si je obléknout. Viďte?


Ladies Kushi R709 Party 50's Retro Swing Prom Butterfly Summer Dress Size 20 S3, autor: aparicio cosio, flickr.com

Motiv – jezdectví
Tento rok nalezneme i nepříliš obvyklé šaty - jak z nadpisu vyplývá s motivem jezdectví. Látka šatů bude jemná lehká a také lesklá. Je to zajímavý nápad, který určitě sklidí u mnoha žen úspěch. Oblékat neobvyklé je přeci jenom zábava, nemyslíte?





 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: