Více informací
Móda

Pánská a dámská tílka


Pánská a dámská tílka Trendy se v mužském světě mění stejně jako v tom ženském. Důležité je nestylizovat se do něčeho, co nám nesedí a v čem se necítíme dobře. Např. pánská tílka, která jsou neustále chtěná, komfortní a slušivá. Hledáte i vy občas oblečení, které se nosí jak v létě, tak v zimě? Na dovolenou k moři, jen tak jako pohodlné a praktické oblečení do fitness centra, na romantickou procházku do města nebo parku, ale např. i pod košili nebo dámské sáčko?
 
Tílka
Tílka nosí každý, kdo má rád ležérní styl oblékání, nebo chce zdůraznit své přednosti. Jsou nejpohodlnějším módním doplňkem snad pro každého. Tílka jsou vyrobena z bavlny, nebo z bavln s příměsí elastanu, které pak perfektně sednou. Navíc i po roce nošení vypadají stále skvěle. Na výběr máte tílka nejrůznějších barev a střihů. Neváhejte a vyberte si tílko dle vašich představ.
V nabídce jsou jak tílka dámská, tak pánská. Vybírat lze z široké škály velikostí – S, M, L, XL, XXL, XXXL, to jistě každý ocení.

Pracovní oblečení
Pracovní bundy a vesty využívá většina lidí, zvláště pak ty, kteří pracují ve venku. Nejen že jim poskytne ochranu před nepříznivými vlivy počasí (deštěm, větrem, sněhem...), ale mají také svou praktickou funkci. Spousta kapsiček, přihrádek a reflexních pásek jsou součástí každé kvalitní bundy. 
Pracovní bunda má být praktická, kvalitní a i moderní. Máte z čeho vybírat. 

Tílka pro ženy
Ženy mívají přeci jenom o něco větší nároky na oblékání než muži. Mohou si vybrat tílka s úzkými ramínky, širokými, nabíranými, s tzv. boxerskými ramínky, s žebrovanými průramky a průkrčníkem, klasický střih zadní strany nebo plavecky styl, s légy a knoflíčky apod. Dámy mají možnost zvolit klasické barvy nebo výrazné. V nabídce Xfer najdete vše, stačí vybírat dle svého vkusu a uvidíte, že si jistě vyberete. Tílka mají hezký výstřih, ve kterém vám dokonale vynikne dekolt.

Dámské tílko Carolina
Dámské tílko Carolina
 
Tílka pro muže
I muži mohou vybírat z široké nabídky pohodlných tílek. Nejedná se o oblečení pouze do fitness centra, na kolo či jiný sport. Pánové mohou tílko obléknout i pod košili, na jakoukoliv párty, výlet, na vycházku do města a dokonce i na rande. Správně zvolený střih a barva tílka vyzvedne jejich přednosti. Díky kvalitnímu střihu a materiálu se budete cítit vždy skvěle. Tílka jsou zkrátka nedílnou součástí každého šatníku žen i mužů, a to jak v létě, tak i v zimě. Pro jejich jednoduchost je můžete snadno kombinovat s jinými kousky oblečení – k riflím, kraťasům, sportovnímu oblečení a dokonce i k ležérní či elegantní košili. Pánská tílka mohou sloužit i na spaní. 

Pánské triko bez rukávů S61 Xfer
Pásnké triko bez rukávů S61 Xfer
 
Trička a tílka jsou základem každého šatníku. Pokud hledáte jednoduché kousky, které můžete snadno kombinovat, budou příjemné na dotek a zároveň pohodlné, pak je najdete právě na Xfer.cz.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: