Více informací
Móda

​Gelové nehty – skvělý vánoční dárek


Klíčová slova
gelové nehty, nehty, gel lak
​Gelové nehty – skvělý vánoční dárek Ruce a nehty jsou vizitkou každého z nás, zejména každá žena by měla mít nehty čisté, upravené, a pokud má ráda zdobení a barvy, tak i nalakované správným odstínem, který se např. hodí k období nebo na danou akci.
 
Čisté a upravené ruce
Pěstěné ruce a nehty by měly být vlastní každé ženě. Ruce a boty jsou totiž jednou z prvních věcí, které si na druhých všímáme. Neupravené, okousané, zlámané nehty mohou doslova odpuzovat. Naopak upravené ruce a nehty mohou vzbudit pozornost v kladném slova smyslu. V případě, že máte nehty slabé, třepí se vám, lámou a na časté úpravy nemáte čas, vyzkoušejte toto řešení: gelové nehty. V následujících řádcích se seznámíte s jejich výhodami.

 
Gelové nehty
Gelové nehty si můžete nechat udělat v nehtovém studiu nebo dokonce i v klidu a pohodlí domova.  
Tzv. jsou často přirovnávány k akrylovým, ale jediné, co je spojuje, je vzhled. Gelové nehty jsou pro vaše nehty lepší tím, že je tolik nezatěžují a gel je na rozdíl od akrylátu prodyšný, takže nehty mohou „dýchat“. Gel je pružný, pevný a lze s ním vykonávat jakoukoliv práci. Jak maminky na mateřské dovolené, tak i ženy, které denně „ťukají“ do počítače apod. tyto nehty zajisté ocení. Vydrží vám déle jak měsíc, záleží, jak moc vám vaše nehty rostou a je nutné je doplňovat. Jediné, co budete muset po dobu onoho měsíce pro své nehty udělat, je použít pilník a lehce upravit tvar nebo je i zkrátit do požadované délky.

 
Dárek pod stromeček
Pánové, na nic nečekejte a obstarejte vaší ženě ten nejlepší a nejpraktičtější dárek. Pokud se rozhodnete pro gelové nehty, nemusíte nikde draze nakupovat nebo za jejich modeláž neustále platit poměrně velké peníze. Existují totiž různé internetové obchody, které nabízí tzv. startovací sady na gelové nehty. Tyto sady obsahují vše potřebné, od podkladového laku, primeru, modelovacího gelu, zdobení až po UV lampu, tipy apod.
 
Modeláž nehtů
Naučit se modelovat gelové nehty není nic těžkého. Chce to pouze zkoušet, nacvičovat a mít trpělivost. Pokud techniku zvládnete, vytvoříte si nádherné a originální nehty během několika minut. Gelové nehty mají tu výhodu, že nabízí prostor pro fantazii – kombinace barev, designu, zdobení, třpytek, kamínků aj. V zimě jsou moderní modré, rudé a tmavě hnědé odstíny. Nehty snadno vymodelujete a na tři minuty vložíte do UV lampy, kde se vytvrdí a vydrží vám celý měsíc. Mít doma sadu na tvorbu gelových nehtů je nepostradatelné. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: