Více informací
Móda

Espadrilky - pohodlné boty na jaro/léto 2017


Klíčová slova
espadrilky, boty, obuv, jarní boty
Espadrilky - pohodlné boty na jaro/léto 2017 Předstvíme vám druhy bot, které letošní jaro a léto budou maximálně IN. Mimo to, budete mít možnost zorientovat se v módních pojmech. 

Ukaž nožku
Teplé počasí přímo vybízí k tomu, ukázat nožky, udělat si pedikúru, vybartvit nehty stylovým lakem a vydat se do ulic v "novém obutí". K sukni, kapri kalhotám, k šatům nebo kratším overalům si rozhodně musíte obout správné boty. Trendy boty, které by vám pro letošní rok rozhodně neměly chybět jsou tady.

Espadrilky
Plátěné boty na provazové podrážce jsou původem ze Španělska a už loni se začaly ukazovat na módních přehlídkách. Letos se staly celosvětovým hitem. Jedná se o unisex boty, které se dají nosit do práce, do města, tak i k vodě na pláž. Vybrat si můžete z různých barev a variant. Dají se charakterizovat jako stylové, trendy, ležérní, volnočasové, neformální a hlavně maximálně pohodlné. U těchto bot se doporučuje stylově sladit i kabelku. Samozřejmě s nimi můžete doladit outfity s dlouhými šaty nebo sukní. 


eobuv.cz, Tamaris

Slip-on
Další typ bot, který byste ve vašem botníku měly mít jsou tzv. slip-ony neboli "cvičky". Dají se sehnat jak jednobarevné, tak s potisky, zvířecí motivy, pastelové barvy, pruhované, barevné apod. Pokud zvolíte barevnější a výraznější obuv, dokonalý outfit vytvoříte pomocí jednoduchého svršku. Bílé triko v kombinaci s džíny nebo ohrnutými nohavicemi vypadají báječně. Slip-on vypadají nejlépe ke kalhotám a overalům, ale spousta žen miluje pohodlí i k šatům nebo sukni. Neformální, jednoduché a pohodlné, takové jsou slip-on boty. 


topshelf.cz, Barracuda

Balerínky
Asi není nutné tuto skupinu bot představovat. Zná je každý! Jedná se o základní a univerzální boty, které si ženy oblíbily už řadu let. Nejinak tomu je i letošní jaro léto, avšak s drobnou změnou. Letos by špička balerínek měla lehce vyčnívat. Co se tím myslí? Kulaté špičky už nejsou tak IN. Balerínky do špičky seženete jak jednobarevné, vzorové, tak i např. květinové, s mašličkou, srdcem, korálky ... máte z čeho vybírat. 


Bonprix.cz, balerínky

Sandály
Pohodlné, vzdušné a praktické jsou sandály, které jsou opatřeny pásky. Sandály ve vašem botníku zkrátka musí být. Na noze působí jemně, ladně, žensky a sexy. Zkombinovat kratší šortky nebo sukni s lesklými doplňky, vytvoříte dojem neotřelého looku. Dlouhou sukní až na zem, kratší top a výrazný šperk z vás udělá doslova smyslnou bohyni. 


tobitex-outlet.cz, Tommy Hilfiger

Lodičky
Tyto boty by měla mít každá žena, nikdy nevíte, kdy se vám budou hodit. Už dávno je pryč doba, kdy se tyto boty nosily pouze k formálním příležitostem. Ať už si vyberete uzavřené, s otevřenou špičkou, látkové, lakované, kožené nebo semišové... O téměř nevyčerpatelné škále barev a vzorů není třeba mluvit. Letošní rok vévodí květinové vzory. Je na vás, jestli si tyto boty zamilujete nebo dáte přednost spíše pohodlným espadrilkám. Lodičky můžete kombinovat téměř s čímkoliv - šaty, kalhoty, sukně, potrhané džíny, kostýmy až po tepláky. 


best-boty.cz

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: