Více informací
Móda

​Tamaris kozačky na rok 2017


Klíčová slova
obuv, boty, kozačky, polokozačky, pravá kůže, Tamaris, vysoké kozačky
​Tamaris kozačky na rok 2017 Tamaris je německá značka kvalitní dámské obuvi a doplňků. Trendy kousky si přejí mít snad všechny moderní ženy. Dají se nosit s lehkostí, šarmem, přitažlivostí a hlavně s chutí. Boty této značky jsou vysoce kvalitní, maximálně pohodlné a krásné.
 
Německá značka
Tamaris je značkou holdingu Wortmann Group Detmold, do které patří např. i značka s. Oliver. Jedná se o největší a nejúspěšnější obuvnickou společnost na světě. Tamaris nabízí boty pro každou příležitost – obuv pro volný čas, společenské boty, balerínky, vysoké a sexy podpatky, volnočasovou obuv, zimní a letní obuv … Aktuální a módní trendy plné zajímavých designů jsou zaručeny. Oceníte nejen styl, ale také příznivou cenu. Obuv je vždy IN a splňuje módní nároky dnešních žen.
 
Kozačky
Dámské kozačky Tamaris jsou zpracované do posledního detailu. Většina z nich je vyrobena z pravé kůže a tím tak poskytují opravdový komfort pro vaše nohy. Vybírat můžete z celé řady kozaček – se zipem, bez zipu, šněrovací, s kožíškem, nižší, vyšší a celá řada dalších. U některých modelů můžete vidět různé dekorativní prvky, jako jsou přezky, knoflíčky, pásky apod. I ženy, které milují jednoduchý styl, si přijdou na své. Tamaris nabízí i kozačky naprosto jednoduché, bez dekorací.
Klasické kozačky, vysoké kozačky, polokozačky nebo nízké kotníkové boty nejsou jen zimní záležitostí. Těšit se můžete i na letní kozačky, které už loňský rok byly naprostým hitem. 





Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: