Více informací
Čtení

​Kalendáře pro rok 2022


​Kalendáře pro rok 2022 A je to tady, konec roku je za dveřmi a s ním přichází na řadu otočit pomyslnou stránku kalendáře a začít nový rok s optimismem a zdravím. Helma 365 je český vydavatel kalendářů, diářů, zápisníků a obrázkových kalendářů, kteří vám k tomuto kroku rádi pomohou. Krásné, poutavé a stylově řešené kreativní produkty vám do každého dne v roce přinesou více krásy, radosti, a inspirace pro váš vzácný čas. Tento největší český producent výrobků s kalendáriem působí na již přes dvacet let. Mohou se mimo jiné pochlubit i tím, že nepůsobí pouze u nás v České republice, ale také v dalších dvaceti zemích Evropy.

Kalendáře
Stejně jako s módou, tak i mezi kalendáři panují trendy kousky. Kolekce nástěnných a stolních kalendářů je plná atraktivních titulů, které vám budou dělat radost a zároveň hlídat čas. Co by to bylo za domácnost nebo kancelář bez kalendáře? Kalendář patří mezi nejoblíbenější v sortimentu dárkových předmětů právě pro své možnosti individualizačních služeb.
Letošní rok doporučuji např. Kalendář Leonardo Da Vinci, Art Naive, Geo Art nebo Impressionism. Nároční pánové mohou obdivovat krásné fotografie žen, aut, sportu nebo úchvatné přírody. I děti si přijdou na své.
Pro reklamní kalendáře doporučuji prolistovat nové tituly online, které odráží celosvětové trendy a poslední technologie. Pozornost vás všech určitě přitáhnou nástěnné kalendáře z řady Exclusive Edition.
 
Výroba kalendářů a diářů
Chcete-li si nechat vyrobit kalendář na zakázku, jste tu správně. Helma 365 váš firemní kalendář a diář doplní nebo dokonce nahradí některé vaše prezentační materiály. Katalog, leták nebo prospekt si váš klient ponechá pár dnů maximálně týdnů, ale znáte to, sejde z očí, sejde z mysli. Kalendář visí na zdi, stojí na stole a zůstává tak na očích a po ruce celý rok. Výroba kalendáře a diáře patří specialistům, vsaďte na ně. Designové a marketingové trendy s nejnovější výrobní technologií a vždy za nejlepší cenu. Mimo jiné pro firmy nabízíme hned minimálně 20% slevu, pro ostatní nakupující je pak dopravné zdarma již od 600,- Kč.
 
Konec roku je tady
I když si vyberete kalendář podle vašeho přání, ještě není „všem dnům konec“. Důležitý je mimo trendy obrázky a styl také kvalita papírů a tisku. Tisk kalendářů je o dokonalé produkci, výběru materiálu, technologie tisku, nákup papíru, způsobu knihaření kalendáře, výběr tiskárny, kvalitním tisku kalendářů, způsobu balení apod. Je to opravdu řemeslný úkol!




 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: