Více informací
Čtení

​Cena zlata vyzívá k jeho nákupu! Investujte do zlata právě teď!


​Cena zlata vyzívá k jeho nákupu! Investujte do zlata právě teď!  Letošní rok se bohužel otřásá v základech a téměř každý z nás začíná mít obavy, co bude dál. Epidemie koronaviru vypukla již v roce 2019 v Číně, ale nikdo si nemyslel, že to bude mít i pro nás v Čechách takové následky. Již v prvním čtvrtletí tato pandemie poznamenala život snad ve všech zemích. Uzavřeli se hranice, začali se masivně nosit roušky a respirátory, omezila se doprava a i mezilidské kontakty, a mnoho dalších opatření.
 
Pandemie Covid – 19
Opatření, která souvisí s pandemií koronaviru, se podepsala na psychice lidí, na jejich běžných životech, na současný stav firem a také na celkový vývoj trhu. Výrazný pokles tržeb, prodeje a příjmů jako takových. Bohužel musím konstatovat, že stoupl počet lidí ohrožených chudobou. Máme za sebou první vlnu koronaviru a v současné době se musíme umět „poprat“ i s tzv. druhou vlnou, která zasáhla Českou republiku v těch nejhorších číslech. V současné době spadáme na nejhorší příčky žebříčku nejvíce zasaženou oblastí. Je tedy nejvyšší čas přemýšlet nad tím, do čeho investovat, aby vaše našetřené peníze nepřišly vniveč. Slyšeli jste o možnosti nákupu zlata? Právě teď je ta nejlepší a nejpříznivější doba jeho nákupu.




 
Zlato
Spolehlivý prostředek, jak zajistit finanční prostředky v době krize, je investice do zlata. Pokud máte doma zlaté slitky nebo zlaté mince, nemusíte se obávat ekonomických krizí, ani pádu měn. Nemějte obavy, ekonomika se zase jednou zotaví a za zlato získáte více peněz, nebo novou měnu.
Je dobré vědět, že zlato nakupují stále více i drobní investoři a velcí hráči na trhu rapidně zvyšují podíl zlata ve svém portfoliu. Nakupujte zlato ve větším objemu.
 
Cena zlata
Cena zlata je stále výhodná, dokonce v těchto dnech ještě zaznamenala krátkodobý pokles. Za běžných okolností si jako zkušený investor dokážete udržet 5 – 10 % majetku. Na stránkách zlata-mine.cz jsou největší zásoby investičního zlata ve formě švýcarských zlatých cihliček a zlatých mincí v České republice a na Slovensku. Tento e-shop je na trhu již 17 let a zásobuje zlatem spolehlivě 60 tisíc klientů. S jeho nabídkou se stojí za to seznámit.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: