Více informací
Cestování

Poznávací zájezdy – široká nabídka poznávacích zájezdů


Poznávací zájezdy – široká nabídka poznávacích zájezdů Vydejte se za teplem, sluncem, romantikou, historií, zábavou a překrásnou krajinou. Země, o kterých bude řeč, se každoročně „zaplavují“ turisty, mají totiž opravdu co nabídnout. Velmi oblíbené jsou zájezdy k moři, do hor, ale také poznávací zájezdy. V každé zemi je totiž stále co objevovat. Že jste v Norsku, Itálii nebo ve Francii ještě nebyli? Přečtěte si následující řádky, možná vám pomohou vybrat několikadenní zájezd za poznáním v zemi, která vás láká nejvíce.
 
Pro zamilované dvojice
Poznávací zájezd do Francie bude nejvíce vyhovovat zamilovaným dvojicím, ale samozřejmě i celým rodinám, lidem středního věku, skupinkám přátel apod. Cítíte tu vůni tymiánu, levandule, chuť lahodného vína či šampaňského, dokážete si představit romantickou procházku okolo řeky Rhony a Seiny, překrásné zámky na Loiře, líbezné pláže … Vysněný zájezd do Francie za výbornou cenu může být váš. Kromě honosné a poetické Paříže doporučuji za vidění i Versailles s jeho zahrady. Každý z vás si může vybrat zájezd ušitý přímo na míru.

Temperamentní země
Průzračné moře, historické památky, Benátky, Řím, sluncem provoněný vzduch, temperamentní Italové, vynikající pizza a nekonečně dlouhé noci … Italové ví, jak se žije a i vás to naučí. Jestliže se právě rozhodujete, kam se letošní rok podíváte, Itálie je místo, které neleží tak daleko od našich hranic a přesto dokáže nabídnout zcela odlišnou kulturu. Kdo v Itálii nebyl, jako by neexistoval. Poznávací zájezd do Říma je nejoblíbenějším zájezdem. V Itálii je každé město jiné a v každém z nich je celá řada památek a zajímavostí. V Římě se celý den můžete procházet, posedávat v kavárnách, restauracích, kochat se typickými úzkými uličkami a vyfotit si krásné historické památky.
 


Nejkrásnější severská země
Největšího norského jezera a fjordy, proslulá Stěnu trollů, kouzelné souostroví Lofoty a Vesterály, to je jen nepatrná část toho, co můžete vidět v Norsku. Poznávací zájezd Norsko vás osloví svou rozmanitostí a krásou své krajiny. Rozlehlé hory, překrásná a snová údolí, ledovce, jezera, vodopády, národní parky a klid, takové je Norsko – ráj na zemi. Pokud toužíte spíše po klidném zájezdu, odpočinout si od městského ruchu, Norsko je to pravé.
Jestliže vás příroda neláká a raději byste přeci jenom dali předost městu před krajinou, zajímavé je hlavní město Oslo, Lillehammer, Trondheim a v neposlední řadě rybářské město Bergen.
 
Díky poznávacím zájezdům se vaše dovolená promění v nezapomenutelný zážitek, na který budete ještě dlouho a rádi vzpomínat.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: