Více informací
Cestování

​Velikonoce v lázních


​Velikonoce v lázních Dokonalý odpočinek v lázeňských rezortech vám na letošní Velikonoce nesmí uniknout. Každým rokem stoupá poptávka zejména po relaxační a odpočinkové dovolené. Proč si nevybrat lázeňský pobyt s celou řadou procedur? Lázeňské pobyty vám nabízejí vše, co do takové dovolené patří. Relaxace, klid, léčba, procedury, dobrá kuchyně, lahodné pití, nádherná krajina … odpočinková velikonoční dovolená, jak se patří.

Karlova Studánka
I vy můžete načerpat síly na další pracovní dny a zároveň udělat něco prospěšného pro své zdraví. Pojďme se vydat na sever Moravy, do údolí horské říčky Bílé Opavy, pod nejvyšším vrcholem Jeseníků. Leží zde lázeňská obec Karlova Studánka. Co pro vás nabízí? Říká se, že tato lokalita má nejčistší vzduch v Evropě a nezapomenutelné a dech beroucí okolí. Jak se říká: „To jsou ale panoramata!“, máte se opravdu na co těšit. Krajina je zde krásná během všech čtyřech ročních období. Nejkrásnější je ale v době Velikonoc, tedy jara, kdy se celá krajina probouzí, rozkvétá a ožívá. Celkovou atmosféru doplňují lázeňské domy z dob klasicismu, roubenky a tzv. císařský styl. Lázně Karlova Studánka jsou bohaté na přírodní oxid uhličitý a minerální vody, které jsou mimo jiné považovány za přírodní léčivé zdroje pro rašelinové zábaly.
Pokud chcete spojit vaši relaxační dovolenou s praktickou částí, na své si přijdou hlavně ti jedinci, kteří mají problémy s pohybovým ústrojím a s dýchacími cesty. K dispozici je také solná jeskyně, masáže a vířivka.
 
Lázně Poděbrady
Milovníci piva, pojďte si užít Velikonoční pobyt v lázních v pivovaru Poděbrady. Celková atmosféra je doladěna v zachovalém a historickém pivovaru. Jen málokdo ví, že pivní terapie má blahodárné účinky. Ano, dámy, je nám to líto, ale je to skutečně pravda! V rámci procedur je nabízen i rašelinový zábal, celá řada masáží a také ochutnávka zdejších pivních specialit. Lázně Poděbrady, jako město samotné, nabízejí krásné procházky parky a mimo jiné i cyklotrasy, které doporučuji během velikonočního pobytu v lázních vyzkoušet.


 
Každý člověk potřebuje čas od času vypnout a načerpat nové síly.
Nepřeberné množství nejen velikonočních lázeňských pobytů najdete na Spa.cz, podívejte se a přesvědčte se sami, jak bohatý výběr máte.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: