Více informací
Cestování

​Nezapomenutelný wellness v Praze


​Nezapomenutelný wellness v Praze Na příjemný, odpočinkový a relaxační wellness zážitek by měl čas od času vyrazit každý. V dnešní uspěchané době, kdy syndrom vyhoření není cizím pojmem, není od věci, naučit se uvolnit, přijít na jiné myšlenky a odbourat stres. Naučte se pravidelně relaxovat, a to i v případě, že žijete v rušném městě, jako je Praha. Vydejte se do světa nezapomenutelného odpočinku. 
 
Prvotřídní péče o vaše tělo
Kdo by si nechtěl jednou za čas odpočinout a „vyčistit“ hlavu? Nechat se hýčkat a pečovat o své tělo je snem snad každého z nás. I vy si můžete tento komfort dovolit. Jedinečné wellness v srdci Karlína, které zaručuje maximální pohodlí a soukromí. Zapomeňte na okolní svět, masáže Praha 8 vám pomohou odložit veškeré starosti a únavu. Zharmonizujte si tělo i duši - sauna, masáž, vířivka nebo rituály.
 
Masáže
Příjemné doteky, které léčí, uvolňují a konejší. Zvolit můžete částečnou masáž, při které si příjemně odpočinete a ulevíte od případné bolesti. Délka masáže trvá 30 minut.

Šedesáti pěti minutová reflexní masáž nohou odstraňuje nejen symptomy, ale i příčiny. Reflexní terapie ploskou nohou je velice oblíbená masáž a navíc jednotlivé body na ploše chodidla korespondují s vašimi orgány a částmi těla. I vy můžete libovolnou část těla ovlivnit tlakem na různě velké plošky či body umístěné na prstech, plosce, nártech či okolí kotníků. Příjemný tlak a hlazení těchto bodů vám může cíleně vyléčit příslušný orgán nebo část těla.

Lymfatická masáž, při které dochází k odstraňování škodlivin z těla, regeneraci organismu, zjemňování pórů, vyplňování vrásek a povzbuzování imunity trvá šedesát pět minut. Tento typ masáže je vhodný pro lidi, kteří trpí častými bolestmi hlavy, únavou, únavou a zhoršenou imunitou.
Breussova masáž není zas tak moc známá, doporučuje se pro ty jedince, kteří si potrpí na jemnost a citlivost v oblasti páteře. Bezbolestné uvolnění meziobratlových plotének a nervů.

Masáž s lávovými kameny neboli Hot stones je exklusivní terapie, která využívá, jak už sám název napovídá, horké přírodní kameny. Povrchem těchto lávových kamenů je masírováno celé tělo. V kombinaci aromatických olejů mají vysoký terapeutický a relaxační účinek.

Relaxační masáž uleví od stresu a napětí, a dodá vám energii. Při této masáži dochází k prokrvení svalů a vazivového aparátu, zrychlení látkové výměny a vyloučení odpadních látek z těla.
Rezervujte si masáž včas na https://www.satorispa.cz/masaze/relaxacni-masaz. Otvírací doba od pondělí do pátku od 10:00 – 22:00 hod. Těšíme se na vás.




 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: