Více informací
Cestování

​Výjimečné místo na faře


​Výjimečné místo na faře Přijďte prožít výjimečné okamžiky do skutečně výjimečného místa. Toto rodinné vinařství sídlí v blízké vesničce Ivaň, nedaleko Novomlýnských nádrží. Nejen že si vychutnáte lahodná vína, ale můžete zde strávit i příjemné chvíle. Hledáte-li místo pro vaši svatbu nebo firemní akci, pak jedině Vinařský dvůr na faře – rodinné vinařství Holánek. https://www.vinarskydvurnafare.cz/svatby/ 
 
Magické místo
Vinařský dvůr se nachází v příjemném prostředí ve dvoře historické barokní fary. Téměř kdykoliv si můžete přijet ochutnat vysokojakostní přírodní vína z celé jejich produkce, občerstvit se, prohlédnout si viniční trať Aeibis, která je obhospodařována ekologickou cestou. Vína dozrávají přirozenou cestou bez jakýchkoli chemických zásahů.
 
Vinný sklep
Moderní, příjemný, rozsáhlý a historicky klenutý sklep s velkými dřevěnými sudy nabízí ideální prostory pro firemní akce, oslavy nebo svatby a to s kapacitou až 150 osob.
Pokud se rozhodnete uspořádat zde svatební hostinu, nemusíte si lámat hlavu nad tím, jaké místo zvolit pro obřad. K takové události vám poslouží farská zahrada nebo venkovní terasa. Jediné co musíte udělat, je zarezervovat areál Vinařského dvora nebo sklepa, neboť takto ideální místo bývá často plné. Samozřejmostí je osvětlení terasy, gril, rožně, letní kuchyně a to nejdůležitější pro hosty – ubytování.
V případě firemních akcí doporučuji jako „zábavu“ prohlídku výrobního sklepa, vinic a ochutnávku přírodních vín.
 
Svatba uprostřed vinic
Jedinečný a nezapomenutelný okamžik, den, kdy si se svou milovanou osobou řeknete své „ano“, svatební romantika pod Pálavou, ten nejkrásnější den v životě. Těmito slovy by šla charakterizovat svatba na jižní Moravě. I pro případ, že toužíte po církevním obřadu, oddat se můžete v kostele sv. Bartoloměje a svatební veselí pak může pokračovat ve venkovních prostorách.
Pokud se vám tato lokalita líbí a rádi byste si své ano řekli právě zde, doporučuji Vám, zarezervovat termín včas.





Originální dárek
Během celého roku se naskýtá celá řada příležitostí, kdy vymýšlíte vhodný a originální dárek pro vaše blízké. Ať už narozeniny, Vánoce, svátek či výročí. Pro milovníky vín, kteří rádi poznávají nové chutě, jsou dostupné čtyři varianty degustací. Stačí si vybrat „balíček“, přidat k němu např. i procházku s ochutnávkou ve vinici. Takový originální dárek nejen potěší, ale i zachutná.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: