Více informací
Cestování

​Hotel Marttel –luxusní hotel v Karlových Varech


​Hotel Marttel –luxusní hotel v Karlových Varech Hledáte hotel v Karlových Varech? Tak to právě pro vás je určen tento článek, který vám představí hotel Marttel. Nachází se přímo nad lázeňským územím v klidné čtvrti Drahovice, kousek od Mlýnské kolonády a dalších historických památek, které stojí za to v Karlových Varech vidět. Co mimo jiné oceníte, je blízkost přírody – lázeňské lesy a samozřejmě i velké parkoviště přímo před hotelem.  
 
Karlovy Vary
Karlovy Vary leží v západní části České republiky, cca 120 km od hlavního města Prahy, na soutoku řek Ohře a Teplé. Jedná se o největší a nejznámější lázeňské město v České republice. Během celého roku se zde koná celá řada kulturních a sportovních akcí. Určitě mi dáte za pravdu, že ta největší a nejvýznamnější událost je Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary.
 
Pojďme nahlédnout dovnitř hotelu Marttel
Hotel Marttel Karlovy Vary je bezpochyby jeden z nejoblíbenějších hotelů ve městě. Proč? Nejen díky jeho poloze, ale zejména díky nabízeným službám, profesionálnímu personálu a ceně. Ideální hotel pro každou věkovou kategorii.
V hotelu se nachází moderně zařízené pokoje pro individuální klientelu, pro dvojice a pro rodiny, dva konferenční prostory a příjemná restaurace Slávia se širokou nabídkou gastronomických specialit.

 

Vyberte si váš pokoj
Standard jednolůžkový pokoj – pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem a WC, televizorem a bezplatným Wi-Fi připojením.
Economy jednolůžkový pokoj – je stejně jako standardní jednolůžkový pokoj vybaven postelí, koupelnou se sprchovým koutem, LCD televizí a bezplatným Wi-Fi připojením.
Standard dvoulůžkový pokoj – tyto pokoje jsou vybaveny postelí nadstandardních rozměrů, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, LCD televizí a samozřejmě i bezplatným Wi-Fi připojením.
Standard třílůžkový pokoj – tyto pokoje jsou také vybaveny sprchovým koutem, WC, LCD televizí a bezplatným Wi-Fi připojením. Samozřejmostí jsou kvalitní postele, které vám zaručí ničím nerušený spánek.
Všechny pokoje jsou vybaveny toaletními potřebami, vysoušečem vlasů a telefonem.
Pokud si vybíráte hotel pro vaši první svatební noc, nebudete litovat. Pro novomanžele je připraven romantický svatební pokoj, který je kompletně zařízen replikami nábytku ve stylu Ludvíka XV.

 


Dobrou chuť…
Stylová hotelová restaurace s kapacitou 100 míst nabízí širokou škálu pokrmů domácí i mezinárodní kuchyně za velice příznivé ceny. Hotelová kavárna je využívaná pro rodinné oslavy, svatby, školení, večírky apod.
Pro pořádání školení, obchodního jednání apod. slouží salonek s kapacitou 100 a 30 míst. Během konference nebo školení můžete využít projekční techniku, navíc pro vás bude zajištěno občerstvení, rautové stoly a samozřejmě i příjemná obsluha.
 
Chcete-li získat slevu až 20% na ubytování, rezervujte si pobyt přes stránky hotelu Marttel.  

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: