Více informací
Cestování

​Kde se ubytovat v centru Prahy?


​Kde se ubytovat v centru Prahy? Naše hlavní město je dennodenně navštěvováno turisty z celého světa. Možná i vy se v blízké době chystáte Prahu navštívit a nevíte, kde se ubytovat. Poradíme vám, jaký hotel je v centru metropole cenově dostupný a zároveň moderní s celou řadou možností a to nejen pro turisty, ale také pro různé firmy.  Říká vám něco konferenční hotel v Praze Botanique hotel?
 
Pro firmy
Hotel je určen nejen pro turisty, ale také pro některé společnosti nebo školitele. Konferenční prostory v Praze musí umět pojmout desítky i mnohdy stovky lidí a zároveň poskytnout přívětivé podmínky k práci. Místo pro malé a středně velké semináře a další firemní akce jsou vybaveny Wi-Fi připojením, mají vystavěný zvukový systém a navíc jsou komfortní i v horkých letních dnech díky klimatizaci. Hotel dokonce nabízí i organizaci konference nebo firemního setkání (teambuildingu).
Vybrat si můžete z konferenčních místností: Riverdance, Hibernia, Riverdance & Hibernia a Syndicate Room, které se liší svou velikostí.
 
Praha Florenc
Hotel v Praze na Florenci nabízí mimo konferenčních prostor a ubytování také možnost uspořádání vánočních akci, novoročních oslav nebo narozeninové párty, na kterou vaši nejbližší jen tak nezapomenou. Velkolepé akce se dají naplánovat do posledního detailu.
 
Pro turisty
Zajímá vás spíše ubytování pro jednotlivce nebo rodiny s dětmi? Pak jste tady správně. Hotel Botanique nabízí super ubytování, ve kterém budete naprosto spokojeni a navíc vás nebude stát vaši výplatu. V Praze bývá ubytování drahé, i kratší víkend vás může vyjít na hodně peněz. Chcete-li hezké, moderní a komfortní ubytování za přijatelnou cenu, pak hotel Botanique je ten pravý. Nachází se přímo v centru Prahy, prakticky před stanicí metra a tramvajové zastávky. Umožní vám snadno se ponořit do samotného srdce metropole a její pestrobarevné kultury, bohaté historie a celé řady architektonických památek. Z hotelu se dostanete snadno pěšky na Karlův most, Pražský hrad nebo se jít kochat do uliček Starého Města.
Navíc oceníte i vybavení hotelu, pohodlné pokoje, hotelový bar a restauraci s dobrým pitím a jídlem.
 
Hotelové pokoje
Pokoje jsou prostorné a stylově zařízené. Jedná se o nekuřácké prostory, které jsou klimatizované, odhlučněné a s Wi-Fi připojením. Mezi standardní zařízení dále patří pohodlné postele, televize, pracovní stůl, set pro přípravu čaje a kávy, lednička, sejf a koupelnové kosmetické doplňky.
Vybrat si můžete pokoje s manželskou postelí, premium pokoj na vyšších patrech s balkonem a výhledem na město, dvoulůžkový pokoj s dvěma oddělenými lůžky, třílůžkový moderní pokoj nebo tzv. rodinný prostorný pokoj s postelí typu king size a dalším samostatným lůžkem.
 
Komfortní, moderní a cenově dostupný hotel v centru Prahy? Pak jedině hotel Botanique.




Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: