Více informací
Cestování

​Penzion Kovárna Brno


​Penzion Kovárna Brno Malebný Penzion Kovárna se nachází v blízkosti centra Brna v Pražské ulici. Jedná se o moderní penzion, ve kterém můžete strávit nejen pohodovou dovolenou, zažít úžasnou firemní akci, či navštívit vinný sklep, ale také si jej můžete vybrat pro ten nejkrásnější den v životě – na vaši svatbu.
 
Ubytování v penzionu
Krásné místo, a impozantní stavba, která spojuje historickou atmosféru s moderním prostorem k ubytování. Historie sahá již do roku 1237Na Penzion Kovárna budete ještě dlouho vzpomínat díky kvalitním službám, domácí atmosféře, a to vše za rozumné ceny.  Vybrat si můžete ze čtyř stylů ubytování.  Dvoulůžkový pokoj Studio Afrika nabízí netradiční atmosféru Afrického kontinentu. Toužíte-li po nádechu romantického Provance, vyzkoušejte dvoulůžkový pokoj Provance Delux. Pro milovníky Marilyn Monroe či Elvise Presliho doporučujeme Retro pokoj Deluxe. Jako poslední je tzv. Královský pokoj, který je určen všem, co touží po romantice, elegance a nádechu historie. Pokoje jsou vybaveny LCD televizí, připojením Wi-Fi, minibarem, kuchyňským koutem a moderně zařízenou koupelnou. Těšit se můžete mimo jiné i na bohaté snídaně podávané formou bufetu.
 








Moravská pohostinnost
Již mnoho století je vinařství pevně spjato s Moravou. Vinné sklepy s historicky dochovaným klenutím vás zvou k degustaci nejen moravských, ale i zahraničních vín. Ideální prostory k firemním večírkům, oslavám a svatbám.  Jen si představte zábavu, lahodné víno, cimbálovou hudbu, spoustu dobrého jídla (možnost zajištění cateringu) a to vše v přítomnosti vašich blízkých a známých.
Kapacita vinných sklepů sahá k šedesáti osobám, vhodné tedy nejen na svatby, ale také např. teambuildingy.
 
Svatba jako z pohádky
Svatba Brno a okolí je často vyhledávaným místem. Penzion Kovárna si novomanželé vybírají jako místo ke strávení jejich svatebního dne. Jen si představte romanticky nazdobený stůl v příjemném prostředí. Svatební den by měl být jako pohádka. Prožijte ten Váš den v prostorech, které jsou zcela unikátní. Dřevěná podlaha, historická kachlová kamna, dřevěný strop, luxus a elegance … to pravé místo pro každou svatbu.  
Kapacita jídelny činí 35 osob, kapacita vinných sklepů 50 osob. Co se týká ubytování v den svatby, můžete využít sedm dvoulůžkových pokojů.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: