Více informací
Cestování

Ta nejlepší letní dovolená v Beskydech


Ta nejlepší letní dovolená v Beskydech Letní dovolená se v poslední době stala synonymem především oblíbených koutů České republiky, protože právě sem míří řada z nás. Dovolená v zahraničí je sice velmi lákavá, ale většina z nás přece jen v zahraničí pracuje, a tak má velkoměstského života naprosto plné zuby. Není se tedy čemu divit, když je letní dovolená především symbolem vyjet si někam do domovských koutů a nadýchat se čerstvého vzduchu, který čerpáme především z úžasné přírody všude okolo.

Mezi nejoblíbenější destinace, kam Češi rádi vyjíždí po České republice, se řadí především takové, kde je nádherná příroda a velké množství turistických tras. Přece jen ležení u bazénu není to, co správný Čech na dovolené potřebuje. Chce to nějakou akci, která se právě nese v turistických túrách. Mezi oblíbené destinace především patří zejména ráj zvaný „Beskydy“. Toto místo se každoročně potýká s velkým přívalem návštěvníků a turistů, kteří chtějí obdivovat jejich krásu. Mimo jiné se zde každoročně konají také různí sportovní a kulturní akce, které jsou také lákadlem pro řadu turistů. Rekreační centrum Sepetná patří k nejvyhlášenějším místem pod Lysou horou, které nabízí ubytování v hotelu, penzionu Sluníčko, v bungalovech nebo na chatě Měsíček.

Beskydy v sobě samozřejmě nesou také řadu krásných míst. Jaká místa patří mezi nejnavštěvovanější?



1. Lysá hora láká nejvíce turistů
Nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd je největším lákadlem pro řadu návštěvníků. Každý si chce vystoupat na její vrchol a chce obdivovat krásu kraje z toho nejvyššího místa. Vede na ni řada turistických tras, které jsou různě dlouhé. Jedna měří například osm a půl kilometrů, druhá však třeba jedenáct. Ať už se rozhodnete pro jakoukoli variantu, jistě si vždycky dáte řádně do těla. Je zde tak krásně, že doporučujeme se zde zdržet několik dní a využít krásného pobytu v Beskydech pod Lysou horou.

2. Beskydský pivovárek
Pro milovníky piva je jasným lákadlem především Beskydský pivovárek, který byl založen před čtyřmi lety zhruba v jarních měsících. Nachází se v centru obce Ostravice. Určitě ho nepřehlédnete. Zná ho nejen každý obyvatel, ale také pomalu už i každý turista, který jezdí do těchto krásných míst rok co rok.
 
http://www.sepetna.cz/pobyty-v-beskydech
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: