Více informací
Bydlení

​Bazény – nadzemní bazény a bazény na míru


​Bazény – nadzemní bazény a bazény na míru Teplé počasí je tu a my se vydáváme na obhlídku bazénů. Také plánujete pořídit tuto oblíbenou věcičku? Sháníte například nějaký nadzemní typ za přijatelnou cenu, ale přitom pěkný? Nebo potřebujete specifickou velikost? Koukněte se na naše nápady.

Bestway Steal Pro Farme
Tento typ nadzemního bazénu určitě dokáže nadchnout všechny nenáročné uživatele. Je vyroben ze tří vrstev PVC a je určen pro rodinné využití. Má kovovou konstrukci, takže se nemusíme obávat nestabilnosti. Kladnou vlastností je také jednoduchá montáž. Cena je velmi příznivá, tento bazén o objemu necelých 4700 litrů je nyní k dostání ani ne za 2000 Kč. To je parádní nabídka nemyslíte?
 
Další možnost pro nenáročné od značky Bestaway je bazén vyrobený z trojvrstvého vinylu. Montáž je opět velmi jednoduchá – zapotřebí je jen nafouknout horní prstenec a při dopuštění vody se bazén postaví bez další pomoci. Tento výrobek patří mezi nejprodávanější. Nyní se dá zakoupit, ani ne za 1500 Kč.
 
GRE Pacific
Pokud hledáte bazén, který Vám udělá i nějakou tu parádu, vyzkoušejte tento typ. Prodávají se jak kruhové (menší velikost) tak oválné (větší velikost) tvary. Opět se snadno montují a jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Velmi pěkný dekor dřeva dodává výrobku prvotřídní vzhled. Tento bazén se stal velmi oblíbeným. Nyní je k dostání už od necelých 15 000 Kč.
 
Klasické bazény (podzemní) a produkty na míru
Pokud máte jen omezené možnosti a málo prostoru, nebo naopak hodně prostoru a nevybrali jste si z žádných již zmíněných nápadů, objednat můžete ještě u spousty jiných webových, nebo kamenných obchodů. No a jestliže chcete mít vše ve své režii zvolte bazén na míru. Je to dražší záležitost, ale za to to bude perfektně vypadat a také bude vše přesně podle Vašich představ. Pojďme se podívat na zajímavou možnost.

Všemožné kombinace
Na těchto webových stránkách naleznete spoustu nápadů a nyní se tato rodinná firma soustředí i na samotné zastřešení bazénu. Vybrat si můžete třeba z klasických typů, které mají ve spoustě velikostech. Zvolte si například některý z Bazénových setů, nebo bazén specifických tvarů jako třeba zaoblený, obdélníkový, nebo oválný.

Bazénové sety
Tato možnost se ve zmiňovaném internetovém obchodě stává velmi výhodnou, nyní jsou zde bazény v akci. V ceně může být zahrnuto například: bazénová vana, velký skimmer, dvě trysky, královské schodiště, písková filtrace, sada k propojení bazénu s filtrací, halogenové světlo s příslušenstvím, protiproud a teploměr. Také Vás potěší doprava zdarma po celé ČR – tato akce platí jen do stanoveného termínu, který naleznete na webu.


autor: free fotobanka: pxhere.com, obraz je propuštěn bez autorských práv Creative Commons CC0.

Na míru
A nakonec, pokud jste si nevybrali ani z těchto rozměrů jistě pro Vás bude nejvhodnější již zmiňovaný bazén na míru. Ve fotogalerii, která Vám je na webu k dispozici se můžete inspirovat. Ke každému přistupují individuálně a všem zákazníkům se snaží vyhovět, a proto se nebojte jít do této lákavé možnosti. Hodně štěstí při nákupu!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: