Více informací
Bydlení

​Klimatizace Praha


Klíčová slova
klimatizace, byt, dům, zdraví
​Klimatizace Praha Klimatizace do bytu a domu vám zajistí ideální a příjemnou teplotu domácnosti bez ohledu na venkovní prostředí. Navíc díky účinným filtrům moderních klimatizací zaručují zdravé bydlení – vyčistí vzduch od prachu, pylu, virů, bakterií … Pojďme si společně představit některé klimatizace, jejich výhody, něco málo o montáži a servisu.
 
Jak vybrat klimatizaci
V první řadě je nutné si uvědomit, do jak velkého prostoru klimatizaci potřebujete. Samozřejmě jsou rozdíly v typech pro byty a domy. Pokud máte větší rodinný dům nebo velký byt, doporučují se kazetové klimatizace, které se montují přímo pod strop a jedna venkovní jednotka vám obslouží i několik místností najednou.
Klimatizace dle vnitřní jednotky se dělí např. na tyto typy: nástěnné, parapetní, podstropní, flexi, kanálové a již zmíněné kazetové klimatizace. Klimatizace Praha nabízí široký výběr různých typů a provedení, ať už zvolíte moderní design nebo klasický typ, jejich špičkové technologie s maximálním výkonem uspoří energii a poskytnou vám zdravé prostředí.
 
Montáž klimatizace
Dalším důležitým kritériem je výkon klimatizace. Výkon doporučuji předem vypočítat. Stačí znát velikost místnosti, velikost oken a dveří, počet osob a spotřebičů, velikost a typ osluněných ploch. V případě, že si nevíte rady, montáž klimatizace Praha vám poradí, pomůže, vypočítá, nainstaluje a samozřejmě poskytne i servis. Výběr klimatizace není zas tak jednoduchý. Kromě designu, výkonu a typu je nutné myslet na vzdálenost vnitřní klimatizace od venkovní, kudy se povede potrubí do klimatizace, jakým způsobem se bude řešit odvod kondenzátu z vnitřní klimatizace, kde bude umístěna venkovní klimatizace, vzdálenost přívodu elektřiny a celá řada dalších důležitých bodů.
 
KLIMATIZACE LG CA09AWR
Servis klimatizace
Na zakoupenou klimatizaci máte záruku minimálně 1x ročně a v případě využívání klimatizace celoročně pak min 2x ročně. Servis klimatizace Praha zaručuje optimální fungování pro chod klimatizace, tj. spotřeba, životnost a popř. hlučnost. Pravidelný servis se postará také o případný pach a vyčištění klimatizace, aby nezpůsobovala alergie. 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: