Více informací
Bydlení

​Vestavěné skříně – geniální řešení do domácnosti


​Vestavěné skříně – geniální řešení do domácnosti Vestavěné skříně se stávají nezbytnou součástí snad každé domácnosti. Čím to je? Důvodů je hned několik. Jsou moderní, hodí se do jakéhokoliv interiéru, jsou perfektní po stránce praktičnosti a to díky jejich vnitřního uspořádání. I vy si zamilujete využít každý prostor v místnosti a mít věci uložené přehledně na jednom místě.
 
Skříně na míru
V případě, že se rozhodnete vyměnit vaše klasické staré skříně za praktické vestavěné skříně, doporučuji se v první řadě obrátit na odborníka ze specializované firmy, která vyrábí a montuje tyto skříně. Jen oni vědí nejlíp, jak půjde váš interiér 100% využít, vyslechnou si vaše přání a požadavky a na základě toho vám nabídnou to nejlepší z nabídky. Se skříní na míru se vám nestane, že tu samou skříň uvidíte v jiné domácnosti. Bude „ušita“ na míru přímo pro vás.
 
Prostorná x malá ložnice
Ložnice je místnost, kde si po dlouhém dni máte v klidu odpočinout, dobře se vyspat a načerpat energii na druhý den. Pokud chcete vyřešit úložný prostor právě v této místnosti, zajisté budete potřebovat poradit se členěním vestavěné skříně. Mělo by se vám do ní vejít sezónní oblečení, šuplíky na ponožky, spodní prádlo nebo nějaké přihrádky na drobnosti, věšák na kalhoty, bundy, popř. i kravaty. Co třeba ukládat do této skříně i boty? Někdo potřebuje uložit lůžkoviny, přikrývky, polštáře nebo dokonce vysavač a úklidové potřeby. Před výběrem skříně a jejího rozložení si v klidu sedněte a řekněte si, co by se vám do ní mělo všechno vejít.
Pokud máte větší ložnici, nemusíte si pořizovat klasickou skříň, ale rozměrnou vestavěnou skříň s posuvným systémem, který vám nezasahuje do volného prostoru. Posuvné dveře jsou praktické, působí jednoduše a navíc mohou být doplněny i o zrcadlo, které oceníte zejména v menších prostorách, neboť místnost opticky zvětší. Vestavěné skříně lze postavit i do atypických prostorů či do prostoru pod schody.
 


Designový nábytek
Záleží na vašem vkusu a stylu, jaké vestavěné skříně do ložnice se vám nejvíc líbí. Zda dáte přednost klasickému provedení, nebo zkusíte výraznější designový kousek. Velkou výhodou skříní na míru je možnost rozložení úložných prostor přesně podle vašich potřeb. Barevné provedení, tvar, zrcadlo … vše je jen na vás. Levne-skrine.cz vám připraví nezávaznou cenovou nabídku. Všem doporučuji.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Marcela napsal:
27.05.2021 11:02:21
To je super inspirace- musím říct, že hlavně skříň na posledním obrázku vypadá opravdu krásně. Prozatím mám v ložnici jen 2 klasické šatní skříně, ale myslím, že se nechám inspirovat a vestavnou skříň k jedné celé stěně také pořídím.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: