Více informací
Bydlení

Tipy na moderní židle do vaší domácnosti


Tipy na moderní židle do vaší domácnosti Pokud si potrpíte na módní trendy a máte rádi změny, pak svoji domácnost čas od času obměňte. Pořiďte si nejnovější kousky a váš interiér bude opět stylový, svěží, nový a neokoukaný. Stejně tak můžete udělat i s nábytkem, dekorací a jinými doplňky. Stylové židle mohou být nejen v jídelně a v obývacím pokoji, ale také v dětském pokojíčku, na chodbě, ve verandě, na terase a dokonce i v ložnici. Ve fantazii se meze nekladou. Jak jste na tom vy? Najdete nějaké místo pro stylovou židli?
 
Pakliže chcete své obyčejné židle v interiéru vyměnit, je ten nejlepší čas. Vyberte si z nepřeberného množství typů, tvarů, barev, stylů a velikostí. Primazidle.cz potěší každého zákazníka, který hledá kancelářské, dětské, konferenční, jídelní a barové židle nebo jakékoliv doplňky k židlím. V nabídce má i sedací vaky, které se staly velice populární nejen u mladší generace.

Zkuste trochu extravagance. Designové křeslo Dream, které má odvážný a výrazný design potěší zejména dámy a mladší slečny. Pohodlné posezení na chlupatém podsedáku je nejen pohodlné, ale také stylové. Tento originální kousek nábytku může být váš.


Konferenční židle Cali je dokonale pohodlný a elegantní doplněk pro váš interiér. Skvělá ergonomie pro dlouhé sezení a správné držení těla. Potah na židly je ze snadno udržovatelné a vysoce odolné tkaniny. Vybrat si můžete ze čtyř tlumených i živějších barvách. Černá, šedá, zelená nebo modrá varianta potěší každé oko.



A co třeba vyměnit jídelní židle? Proč ne. Většina lidí si do svého domu pořizuje velice jednoduché a klasické židle, dá se říci, že až úplně obyčejné, které samozřejmě nemusí vypadat špatně. Ale proč volit klasiku, když můžete mít originální kousky, které vám bude každý závidět? Co takhle vyzkoušet tyto kousky?



I ty nejjednodužší jídelní stoly najednou oživnou. Jen povězte, jak by vám chutnalo? 





Kalitní sezení je klíčem k pevnému zdraví, správnému držení těla a zároveň k uživatelské spokojenosti. Nepodceňujte výběr sedacího nábytku! Zkuste změnit barvy a to hlavně jestli máte bílé stěny, barevný nábytek bude příjemnou změnou ve světlém interiéru.
 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Jana napsal:
13.01.2021 10:48:26
Téda...ta sestava na posledním obrázku vypadá moc hezky- takové spojení moderny a klasických materiálů mám moc ráda. Hodně pěkné jsou ještě jídelní židle, které bych si dokázala představit nejen v jídelně, nebo kuchyni, ale klidně i v pracovně, obýváku apod. Ale určitě by taková židle nemohla být v provedení z koženky, ani klasické kůže- ta je při delším sezení hodně nepříjemná.

Mohlo by vás zajímat


​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...
​Můžou slepice zbytky z kuchyně a co jim rozhodně nedávat Máte doma slepice a přemýšlíte, jestli jim můžete přidávat k běžné stravě... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: